Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Hospital Clínic de València digitalitza el sistema de trucada de pacients en el Servei d’Urgències

L’Hospital Clínic de València digitalitza el sistema de trucada de pacients en el Servei d’Urgències

El nou sistema millora la comunicació en tot el circuit de pacients en este Servei.

L’Hospital Clínic Universitari de València ha incorporat un nou sistema digital per a la trucada dels pacients en l’àrea d’urgències. Un codi, format per tres lletres i tres números, es facilita als pacients i acompanyants en Admissió en ingressar en el Servei d’Urgències, i este s’anirà reflectint en les diferents pantalles informatives per a l’avís dels pacients en el moment en què poden accedir a les diferents zones d’urgències.

Es tracta d’una mesura que millorarà la comunicació i informació al pacient, d’acord amb la llei de protecció de dades.

Per a posar en marxa esta nova mesura s’han instal·lat deu pantalles en els diferents punts del circuit. Es tracta d’una mesura que s’engloba dins de les millores en comunicació i humanització que s’estan portant en el Servei.

En els últims mesos el servei ha incorporat el lliurament d’un díptic informatiu per a pacients i familiars amb una explicació bàsica perquè coneguen el funcionament del servei. Este díptic es lliura quan el pacient facilita les seues dades en el taulell d’Admissió.

De la mateixa manera, el Servei ha inclòs una sala d’informació de familiars que permet una adequada comunicació professionals-pacients, així com una major intimitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.