Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola acull esta mitjanit el Piromusical que donarà principi al Festival de Música Antiga i Barroca

Peníscola acull esta mitjanit el Piromusical que donarà principi al Festival de Música Antiga i Barroca

Pirotècnia Tomás és l’encarregada de l’espectacle pirotècnic amb peces musicals del compositor Geogr. Friedrich Händel.

Com cada inici del mes d’agost Peníscola es prepara per a acollir un dels esdeveniments més concorreguts de tot l’estiu, l’espectacle Piromusical que inicia al Festival de Música Antiga i Barroca, que este any celebrarà la seua vint-i-quatrena edició.

L’Institut Valencià de Cultura al costat de la Diputació Provincial, en col·laboració amb l’Ajuntament de Peníscola programa esta cita musical que es prolongarà fins al dia 12 d’agost.

L’espectacle pirotècnic, que acull la Platja Nord de la ciutat pontifícia, tindrà lloc a partir de la mitjanit i Pirotecnica Tomás serà l’encarregada del Piromusical que este any comptarà amb una exquisida selecció d’obres d’un dels compositors més significatius del Barroc, Geogr. Friedrich Händel
El director de tot el projecte és Sr. Miguel Ángel Tomás Orti, amb més de 25 anys d’experiència dissenyant espectacles d’estes característiques.

La combinació dels focs estàtics, aeris i aquàtics llançats des dels diferents punts (Platja Nord, Porteta i muralles) i les més modernes tècniques del disseny, juntament amb les últimes tecnologies de tret, oferiran un espectacle de grans sensacions i de gran bellesa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.