fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Oficina de Vivenda de Morella informar脿 sobre totes les ajudes a la rehabilitaci贸 d’edificis

L’Oficina de Vivenda de Morella informar脿 sobre totes les ajudes a la rehabilitaci贸 d’edificis

El dimecres 16 de mar莽 tindr脿 lloc una xerrada sobre les novetats en ajudes al Teatre Municipal a les 19.00 hores.

L’Oficina de Vivenda de Morella ha organitzat una xerrada informativa sobre les novetats en ajudes a la rehabilitaci贸 d’edificis. Aquesta tindr脿 lloc el dimecres 16 de mar莽 a les 19.00 hores al Teatre Municipal amb l’objectiu de mostrar les diferents subvencions disponibles i pr貌ximes, aix铆 com resoldre els dubtes de la ciutadania al voltant de totes les actuacions. Cal explicar que tota la informaci贸 relativa a les ajudes relatives a l’habitatge, est脿 disponible a la p脿gina web municipal.

L’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, ha destacat que “actualment hi ha diferents subvencions de rehabilitaci贸 i millora de vivenda entre les quals destaquen les d’efici猫ncia energ猫tica i autoconsum i energies renovables” i ha afegit que “tamb茅 hi ha per a realitzar l’informe d’avaluaci贸 de l’edifici o millora de l’interior de l’habitatge i accessibilitat entre altres”. L’edil ha explicat que “es tracta d’una iniciativa d’aquesta oficina per a informar sobre totes estes ajudes i resoldre els dubtes que tinga la ciutadania” de manera que “animem a totes les persones interessades a millorar les seues vivendes a vindre i aprofitar tota la informaci贸 de l’Oficina de Vivenda”.

Actualment hi ha sis ajudes disponibles. Aquestes s贸n PREE 5000 per a la rehabilitaci贸 energ猫tica d’edificis en municipis de repte demogr脿fic, per a la redacci贸 de l’informe d’avaluaci贸 de l’edifici (IEE.CV), el Pla Renhata 2022 per a la millora de les condicions en l’interior de l’habitatge, realitzaci贸 d’instal路lacions d’autoconsum amb fonts d’energia renovable, realitzaci贸 d’instal路lacions d’energies renovables t猫rmiques en el sector residencial o incorporaci贸 de bateries en instal路lacions existents d’autoconsum amb fonts d’energia renovable.

Oficina de Vivenda de Morella

Cal recordar que l’Oficina de Vivenda de Morella est脿 dins de la Xarxa Xaloc de la Generalitat Valenciana. Aquesta gestiona diferents aspectes d’habitatge a la ciutat, de manera que, a m茅s de les ajudes, s’encarrega de la gesti贸 de Morella Lloguer amb l’actualitzaci贸 de la base de dades de vivenda privada i mostrar aquelles disponibles. Tamb茅 donen informaci贸 sobre les bonificacions i deduccions fiscals sobre l’impost de construccions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.