fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Pen铆scola habilita un espai de solidaritat amb Ucra茂na en el seu portal web

L’Ajuntament de Pen铆scola habilita un espai de solidaritat amb Ucra茂na en el seu portal web

L’apartat inclou informaci贸 煤til sobre com col路laborar amb l’ajuda humanit脿ria i tamb茅 incorpora informaci贸 legal sobre l’acolliment o la sol路licitud d’asil.

L’脿rea de Serveis Socials, en coordinaci贸 amb el departament de Modernitzaci贸 de l’Ajuntament de Pen铆scola han recopilat informaci贸 煤til relacionada amb la solidaritat amb el poble ucra茂n茅s i ha creat un espai destacat en el web municipal, visual, accessible i din脿mic, que anir脿 incorporant novetats i les 煤ltimes informacions facilitades per les administracions superiors.

Els continguts inclouen informaci贸 sobre com col路laborar amb ajuda humanit脿ria, punts de recollida en la poblaci贸 i els seus horaris; aix铆 com informaci贸 facilitada per la Generalitat Valenciana, l’Ag猫ncia Espanyola per a la Cooperaci贸 Internacional per al Desenvolupament, aix铆 com pel Ministeri d’Inclusi贸, Seguretat Social i Migracions.

En cadascun d’aquests apartats es pot trobar informaci贸 煤til per als qui volen col路laborar amb l’acolliment de refugiats, col路laborar amb ajuda humanit脿ria etc.

A m茅s, l’espai habilitat en la web inclou una pestanya d’ajuda legal.

“La solidaritat mostrada pel nostre poble ha sigut extraordin脿ria, des d’iniciatives privades fins a diferents col路lectius s’han bolcat amb la recollida d’aliments, roba i medicaments, per aix貌 hem volgut incloure tota la informaci贸 de la qual disposem i que creiem 煤til per a tot aquell que vulga ajudar i col路laborar” ha explicat la regidora de l’脿rea, Mar铆a Jes煤s Albiol.

Des dels Serveis Socials municipals i en col路laboraci贸 amb la Brigada Municipal de Serveis, es coordina la recollida d’ajuda humanit脿ria en la poblaci贸, a m茅s d’atendre diferents dubtes i consultes.

Des del mateix departament, s’ha contactat amb els residents ucra茂nesos en la localitat, un a un, per a con茅ixer les seues necessitats particulars i oferir-los col路laboraci贸.

“Despr茅s de contactar amb els residents ucra茂nesos en la nostra poblaci贸 identifiquem que els dubtes i consultes sobre la recepci贸 ac铆 de familiars que fugien de la guerra es repetien, aix铆 que a m茅s d’atendre consultes i dubtes sobre tr脿mits en els Serveis Socials municipals, hem localitzat informaci贸 煤til d’altres administracions i organismes de cooperaci贸 perqu猫 siga f脿cil de trobar” ha explicat el propi alcalde, que es va entrevistar amb els ucra茂nesos residents a Pen铆scola fa escassos dies.

Aix铆, l’espai dins del web municipal inclou informaci贸 sobre acolliment i asil, dos de les consultes m茅s recurrents i en la preparaci贸 de la informaci贸聽de les quals ha col路laborat tamb茅 la Policia Local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.