fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

M茅s de 300 escolars contribueixen a la repoblaci贸 del Millars per a celebrar el Dia de l’Arbre

M茅s de 300 escolars contribueixen a la repoblaci贸 del Millars per a celebrar el Dia de l’Arbre

Els usuaris de la resid猫ncia de la tercera edat han lliurat les plantes als xicotets.

M茅s de 300 alumnes d’infantil de tots els col路legis d’Almassora han col路laborat aquest mat铆 en la plantaci贸 de pins, llentiscles i lledoners en la zona coneguda com Les Llacunes del Millars, un acte amb el qual han commemorat el Dia de l’Arbre, que se celebra el proper 21 de mar莽. Acompanyats per docents i pares i mares col路laboradors, els xicotets han plantat els arbres que han rebut de mans dels ancians de la resid猫ncia de la tercera edat.

L’objectiu de l’activitat, a m茅s d’ensenyar a xiquets i xiquetes la import脿ncia de la conservaci贸 de les zones verdes i la biodiversitat, 茅s repoblar aquest punt d’alt valor ecol貌gic amb esp猫cies aut貌ctones i recuperar l’ombra en la zona. Per a a莽貌, els xicotets han portat les seues pr貌pies pales i rasclets i han condicionat el terreny abans de la plantaci贸. A continuaci贸, han arreplegat aigua amb els seus poals i han regat les plantes.

L’alcaldessa, Susanna Nicolau, i la primera tinent d’alcaldessa, Merche Gal铆, han acompanyat als participants en aquesta jornada a l’aire lliure. Nicolau ha agra茂t la col路laboraci贸 de tots els departaments de l’Ajuntament d’Almassora i entre les diferents administracions. 鈥淪ostenibilitat, Manteniment i Educaci贸 han treballat conjuntament amb la Conselleria de Medi ambient perqu猫 la plantaci贸 siga un 猫xit鈥 ha assegurat la primera edil. Per la seua banda, Gal铆 ha destacat el paper integrador d’aquesta activitat intergeneracional en la qual han participat 鈥渪iquets, pares i avis, la qual tan il路lusionant resulta per a tots i tan bons records ens porta鈥.

Cal recordar que aquesta activitat se celebra a Almassora des de l’any 2003 i compta amb gran acceptaci贸 entre els col路legis de la localitat. La Regidoria de Medi Ambient ha habilitat sis autobusos per a transportar als escolars fins a la zona Les Llacunes i una furgoneta de transport adaptat ha portat als ancians.

Leave a Reply

Your email address will not be published.