fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marco exigeix garanties a Foment que Rodalies recuperar脿 el servei habitual despr茅s de les obres del tercer fil del Corredor Mediterrani

Marco exigeix garanties a Foment que Rodalies recuperar脿 el servei habitual despr茅s de les obres del tercer fil del Corredor Mediterrani

L’alcaldessa de Castell贸 assegura que la nova data de finalitzaci贸 de les obres confirma la “mala planificaci贸”.

Ni finals de 2015 ni abril de 2016. La finalitzaci贸 de les obres del tercer fil del Corredor Mediterrani entre Val猫ncia i Castell贸 s’anuncia ara per a agost “el que suposa un nou engany per als castellonencs i, especialment, per als centenars de ciutadans que di脿riament utilitzen el Rodalies, un servei afectat especialment per aquestes obres”, aix铆 s’ha manifestat l’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, despr茅s de la confirmaci贸 de la nova data per part de la ministra de Foment en funcions, Ana Pastor.

“El ball de dates confirma un fet, que la planificaci贸 per part del Ministeri de Foment fa aig眉es, i t茅 una conseq眉猫ncia, que els usuaris dels Rodalies seguiran patint retards i una reducci贸 de la qualitat en els serveis que es presten”, ha lamentat Marco. Els milers d’estudiants o treballadors que di脿riament usen el tren de rodalies per a despla莽ar-se als seus centres d’estudi o els seus llocs de treball “s贸n els grans perjudicats per aquest canvi constant en les previsions i han de veure aquesta nova data com una burla, una altra m茅s, del Ministeri”.

A m茅s, l’alcaldessa de Castell贸 ha exigit al Ministeri de Foment “garanties” que la l铆nia C6 entre Castell贸 i Val猫ncia recuperar脿 el servei anterior a les obres del tercer fil i es mantindran els trens i freq眉猫ncies que disposava la l铆nia, tal com va dir ahir la ministra en la seua visita a Alacant. “El servei de Rodalies entre Castell贸 i Val猫ncia 茅s vital per a l’articulaci贸 del territori i per a tota l’脿rea metropolitana i des de l’Ajuntament de Castell贸 exigim que es garantisca la qualitat necess脿ria per a atendre les necessitats ciutadanes”, ha reiterat.

D’altra banda, Marco confia que “no es queden solament en un anunci” les paraules de la ministra en funcions Ana Pastor afirmant que despr茅s de la Pasqua s’engegaran deu autobusos llan莽adora per a refor莽ar el servei en les hores punta i en els trams de major demanda. En aquest sentit, recorda que aquesta va ser una de les reivindicacions que li va traslladar al secretari general d’Infraestructures del Ministeri de Foment, Manuel Ni帽o, amb qui es va reunir el passat mes d’octubre. “Es va comprometre amb l’Ajuntament de Castell贸 a ampliar el servei alternatiu d’autobusos entre Val猫ncia i Castell贸, veurem si aquesta vegada ho compleixen”, ha concl貌s l’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.