fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Més de 40 denúncies i sis vehicles retirats en una setmana a Vila-real

Més de 40 denúncies i sis vehicles retirats en una setmana a Vila-real

Les sancions han tingut lloc entre els dies 12 i 18 de novembre.

La Policia Local de Vila-real ha interposat 45 denúncies i ha retirat un total de sis vehicles durant la campanya especial de control de l’ús de les reserves de càrrega i descàrrega, que ha tingut lloc entre els dies 12 i 18.

La Unitat de Trànsit, encarregada de realitzar els controls, ha detectat al llarg d’una setmana 45 vehicles estacionats en zones habilitades per a facilitar la tasca dels transportistes que necessiten efectuar operacions de càrrega i descàrrega.

A banda de la corresponent denúncia –amb un cost de 60 euros-, sis d’ells han hagut de ser retirats amb la grua per a deixar lliure l’espai als professionals del transport. Tanmateix, l’actuació policial s’ha complementat amb la comprovació del compliment de les normes per part dels propis transportistes, incidint que les operacions d’estacionament i de càrrega i descàrrega es realitzen correctament.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, destaca el bon funcionament de la campanya, que ha servit per a “conscienciar i visibilitzar el problema dels estacionaments indeguts en zones reservades a la càrrega i descàrrega en tot el terme municipal, especialment en els llocs pròxims a zones comercials”.

Gómez recorda que aquestes zones estan “perfectament senyalitzades” i subjectes a un horari establit, per la qual cosa “fer ús d’elles sense autorització representa un greu problema per als professionals que cada dia necessiten fer el seu treball en condicions”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.