fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

M茅s del 60% de participants en la llan莽adora d’ocupaci贸 de Castell贸 troba treball

M茅s del 60% de participants en la llan莽adora d’ocupaci贸 de Castell贸 troba treball

L’alcaldessa, Amparo Marco, i la regidora Patricia Puerta destaquen l’impuls a les pol铆tiques d’ocupaci贸 del Govern Local.

De les persones que han participat en el programa de la llan莽adora d’ocupaci贸 de Castell贸, el 62% ha trobat una ocupaci贸, segons l’informe realitzat pel personal de la llan莽adora. La regidora d’Impuls de l’Activitat Econ貌mica, Patricia Puerta, ha considerat “molt positiu” el resultat d’aquest programa que va comen莽ar a funcionar el 20 de juny desenvolupat per la Fundaci贸 Santa Mar铆a la Real i impulsat per l’Ajuntament de Castell贸, el Fondo Social Europeu i la Fundaci贸 Telef贸nica.

La major part de les insercions laborals s贸n per compte d’altri i corresponen al sector serveis (comer莽; informaci贸 i comunicacions; activitats recreatives; hostaleria; etc猫tera), encara que tamb茅 hi ha contractacions en la ind煤stria manufacturera. “Es tracta d’una molt bona not铆cia, i demostra l’猫xit de la iniciativa, que m茅s de la meitat de les 29 persones que han participat en la llan莽adora haja trobat una ocupaci贸”, ha insistit Puerta.

Aquesta acci贸 s’emmarca dins de l’impuls a les pol铆tiques d’ocupaci贸 donada pel Govern municipal amb mesures com la redacci贸 del primer Pla Estrat猫gic d’Ocupaci贸 de la ciutat, l’engegada a Castell贸 de la primera cooperativa d’emprenedors de la Comunitat Valenciana i la segona de l’Estat, la creaci贸 dels programes d’inserci贸 Jornals de Vila; la creaci贸 d’un 脿rea d’assessorament en emprenedoria, etc猫tera. L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha subratllat que “la primera preocupaci贸 dels ve茂ns i ve茂nes de Castell贸 茅s l’ocupaci贸 i, per tant, tamb茅 茅s la primera preocupaci贸 del Govern Municipal”.

El principal objectiu de la llan莽adora d’ocupaci贸 de Castell贸 ha sigut el desenvolupament de l’ocupabilitat de les persones aturades. El treball realitzat “s’ha recolzat en pilars com la intel路lig猫ncia emocional, el desenvolupament de les habilitats de comunicaci贸, visites a empreses, col路laboracions de professionals, etc猫tera”, ha recordat l’edil Patricia Puerta.

En aquest sentit, l’informe presentat pels t猫cnics de la llan莽adora i que avalua el funcionament fins al 30 de setembre reflecteix que la intel路lig猫ncia emocional, les eines d’ocupabilitat, la cerca activa d’ocupaci贸 i la marca personal s贸n les mat猫ries que els i les participants perceben com les m茅s 煤tils.

Les activitats realitzades entre el 20 de juny i el 30 de setembre, per铆ode analitzat per l’informe, ha incl貌s tamb茅 tallers de xarxes socials, de cerca d’ocupaci贸 offline, visites al CEEI i taller d’experi猫ncies emprenedors tech, una trobada interllan莽adores, taller d’eines de suport per a la creaci贸 i creixement d’empreses, un taller de comunicaci贸 no violentaa i t猫cniques per a la transformaci贸 de conflictes o l’assist猫ncia a una jornada per l’ocupaci贸 a Val猫ncia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.