fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Mig miler de ve茂ns de Vila-real voten i ordenen per prioritat les propostes dins dels VI Pressupostos Participatius

Mig miler de ve茂ns de Vila-real voten i ordenen per prioritat les propostes dins dels VI Pressupostos Participatius

La creaci贸 d鈥檜n taller d鈥檃tenci贸 a persones majors, dependents o amb discapacitat, l鈥檃mpliaci贸 o trasllat dels horts urbans i la inclusi贸 de nous jocs per a xiquets discapacitats en els parcs, les que m茅s suport obtenen.

Un total de 498 persones han participat en el proc茅s de votaci贸 i ordenaci贸 per prefer猫ncia de les propostes presentades pels ve茂ns en la sisena edici贸 dels Pressupostos Participatius.

Aix铆 ho ha anunciat la regidora de Participaci贸 Ciutadana, Gemma Gil, qui destaca que el rang d’edat dels votants va dels 25 als 55 anys i que han participat m茅s les dones, amb 292 censades, enfront dels homes, amb 206.

Entre els suggeriments que major nombre de suports han recaptat entre els vila-realencs, destaca la creaci贸 d’un taller d’atenci贸 a persones majors, dependents o amb discapacitat, amb un total de 173 vots. Li segueixen l’ampliaci贸 o trasllat dels horts urbans, amb 149 suports, i la inclusi贸 de nous jocs adaptats per a xiquets amb discapacitat en els parcs infantils, amb un total de 142 vots.

Els ve茂ns han optat, en quart lloc, per obrir el carrer d鈥橧sabel de Villena, seguida d’una soluci贸 en l’avinguda de Fran莽a per a evitar inundacions, habilitar un museu de l’esport en la nou pavell贸 que es constru茂sca en lloc del Campi贸 Llorens, asfaltar tres trams del carrer de les Corts Valencianes i la realitzaci贸 d’una campanya contra el maltractament animal, en vuit猫 lloc, seguides de la resta. 鈥淟’objectiu, ara, 茅s comen莽ar a treballar en la realitzaci贸 d’aquests projectes amb les corresponents regidories鈥, apunta Gil, qui es mostra orgullosa pel gran volum de participants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.