fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Mor un espectador durant el Festival Grecolatí de Sagunt

Mor un espectador durant el Festival Grecolatí de Sagunt

El Festival Grecolatí de Sagunt, un dels esdeveniments culturals més importants de la ciutat, ha acabat en tragèdia.

Durant l’última representació del festival, un espectador, un professor jubilat, ha mort després de requerir assistència sanitària.

L’home es va trobar malament al voltant de les 11:40 del matí i, encara que es va mobilitzar ràpidament una unitat del Servei Mèdic Urgent, els esforços per reanimar-lo van ser en va. La notícia ha commocionat als assistents i ha provocat moments de dolor en el Teatre Romà de Sagunt.

El difunt era un aficionat a la cultura i l’art, que havia acudit a veure l’última representació del festival, que ha atrafet a més de 10.000 estudiants de tota Espanya. Després dels esdeveniments, es va decidir suspendre la representació teatral, i l’organització de l’esdeveniment ha expressat les seues condolències a la família del difunt.

El Festival Grecolatí de Sagunt busca recrear la cultura grecolatina a través de diferents representacions teatrals i activitats culturals, i és un dels esdeveniments més importants de la ciutat, que cada any atreu a milers de visitants. Aquest tràgic succés ha deixat un mantell de tristesa sobre el festival i ha recordat la fragilitat de la vida.

Leave a Reply

Your email address will not be published.