fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella celebra el Dia Internacional dels Museus demà amb entrada gratuïta

Morella celebra el Dia Internacional dels Museus demà amb entrada gratuïta

El Museu Temps de Dinosaures, la Basílica Arxiprestal, la Presó del segle XIV i el Castell de Morella obriran les seues portes.

Morella celebrarà demà, 18 de maig, el Dia Internacional dels Museus i obrirà tots els seus espais amb entrada gratuïta. D’aquesta manera, els i les visitants disfrutaran del Castell, el Museu Temps de Dinosaures, la Presó del segle XIV i la Basílica Arxiprestal de Santa Maria la Major durant aquesta jornada.

La regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “es tracta d’una jornada especial per a la nostra ciutat, per la qual cosa obrim de manera gratuïta tots els museus i monuments de Morella”. L’edil ha explicat que “un any més ens sumem a aquesta iniciativa i mostrar el nostre patrimoni cultural i arquitectònic com són el Castell, la Basílica i els museus de la ciutat”. Finalment, Mari ha aprofitat per a “animar a totes i tots a visitar Morella i els seus museus i aprofitar esta jornada amb entrada gratuïta”. Finalment, ha recordat que “la visita als monuments i museus de la ciutat és segura” i ha afegit que “cal seguir les normes d’higiene i distància que marquen les autoritats sanitàries per a evitar contagis de la COVID-19”.
S’ha de recordar que el Castell de Morella està obert amb horari d’11.00 hores fins a les 19.00 hores. El Museu Temps de Dinosaures i la Presó del segle XIV estan oberts d’11.00 hores a 14.00 hores i de 16.00 hores fins a les 19.00 hores. Finalment, la Basílica Arxiprestal està oberta des de les 11.00 hores fins a les 13.30 hores.

Cal explicar que aquest passat cap de setmana va ser el primer amb mobilitat permesa entre les diferents comunitats autònomes. Així, Morella ha enregistrat bones xifres turístiques amb un augment de les consultes a l’Oficina de Turisme respecte als caps de setmana del mes d’abril. A més, cal destacar que han augmentat les visites de gent des de Catalunya i Aragó. Continua també l’afluència de turistes de la Comunitat Valenciana.

Cinema a Morella

El diumenge 23 de maig torna el cinema a Morella després de mesos sense projectar pel·lícules. Així, aquesta part de l’agenda cultural de la ciutat es reprendrà amb Jojo Rabbit al Teatre Municipal a les 19.00 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.