fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Morella celebra el Dia Internacional dels Museus dem脿 amb entrada gratu茂ta

Morella celebra el Dia Internacional dels Museus dem脿 amb entrada gratu茂ta

El Museu Temps de Dinosaures, la Bas铆lica Arxiprestal, la Pres贸 del segle XIV i el Castell de Morella obriran les seues portes.

Morella celebrar脿 dem脿, 18 de maig, el Dia Internacional dels Museus i obrir脿 tots els seus espais amb entrada gratu茂ta. D’aquesta manera, els i les visitants disfrutaran del Castell, el Museu Temps de Dinosaures, la Pres贸 del segle XIV i la Bas铆lica Arxiprestal de Santa Maria la Major durant aquesta jornada.

La regidora de Promoci贸 Tur铆stica, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “es tracta d’una jornada especial per a la nostra ciutat, per la qual cosa obrim de manera gratu茂ta tots els museus i monuments de Morella”. L’edil ha explicat que “un any m茅s ens sumem a aquesta iniciativa i mostrar el nostre patrimoni cultural i arquitect貌nic com s贸n el Castell, la Bas铆lica i els museus de la ciutat”. Finalment, Mari ha aprofitat per a “animar a totes i tots a visitar Morella i els seus museus i aprofitar esta jornada amb entrada gratu茂ta”. Finalment, ha recordat que “la visita als monuments i museus de la ciutat 茅s segura” i ha afegit que “cal seguir les normes d’higiene i dist脿ncia que marquen les autoritats sanit脿ries per a evitar contagis de la COVID-19”.
S’ha de recordar que el Castell de Morella est脿 obert amb horari d’11.00 hores fins a les 19.00 hores. El Museu Temps de Dinosaures i la Pres贸 del segle XIV estan oberts d’11.00 hores a 14.00 hores i de 16.00 hores fins a les 19.00 hores. Finalment, la Bas铆lica Arxiprestal est脿 oberta des de les 11.00 hores fins a les 13.30 hores.

Cal explicar que aquest passat cap de setmana va ser el primer amb mobilitat permesa entre les diferents comunitats aut貌nomes. Aix铆, Morella ha enregistrat bones xifres tur铆stiques amb un augment de les consultes a l’Oficina de Turisme respecte als caps de setmana del mes d’abril. A m茅s, cal destacar que han augmentat les visites de gent des de Catalunya i Arag贸. Continua tamb茅 l’aflu猫ncia de turistes de la Comunitat Valenciana.

Cinema a Morella

El diumenge 23 de maig torna el cinema a Morella despr茅s de mesos sense projectar pel路l铆cules. Aix铆, aquesta part de l’agenda cultural de la ciutat es reprendr脿 amb Jojo Rabbit al Teatre Municipal a les 19.00 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.