fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella Negra com la Trufa premia a Luis Roso amb el Tuber Melanosporum

Morella Negra com la Trufa premia a Luis Roso amb el Tuber Melanosporum

La segona edició del festival literari ha tingut una gran acceptació durant tots els actes

El festival gastro-literari Morella Negra com la Trufa entrega el Premi Tuber Melanosporum a Luis Roso pel llibre Aguacero. L’entrega del premi va tindre un elevat nombre de públic en la seua estrena, així com totes les activitats de la jornada. A més, el jurat va tindre una menció per a la novel·la de Ramona Soler Quaderns.

Morella Negra com la Trufa ha començat amb força i al llarg de totes les activitats que s’han realitzat ha acudit un elevat nombre de públic. Tant la inauguració del divendres, com el recital de Poesia Canalla, les taules de diàleg o l’entrega del Premi Tuber Melanosporum han emplenat la Sala del Justícia. El regidor de Turisme, Jorge García ha declarat que “estem molt contents amb la participació de la gent al llarg del festival. Tots els invitats s’acomiaden amb un somriure i volen tornar en futures edicions de Morella Negra com la trufa”. L’edil també ha comentat que “el Premi Tuber Melanosporum ha sigut un èxit i aporta més nivell si cap al festival. Els autors “rookies” ens faran gaudir durant molts anys de la seua literatura i és important donar-los el reconeixement que mereix el seu treball”.

XIV Jornades de la Trufa

El festival literari s’emmarca dins de les XIV Jornades de la Trufa que s’allarguen fins al 12 de març. Aquestes tenen com a element protagonista el ‘diamant negre’ dels Ports. Així els restaurants de la zona ofereixen menús especials elaborats amb trufa al llarg d’aquestes jornades gastronòmiques. A més a més, durant els caps de setmana s’organitzen diferents degustacions, tallers i showcookings on la gent pot provar aquest producte característic de les nostres terres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.