Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Morella posa en marxa la planta de tractament de residus inerts

Morella posa en marxa la planta de tractament de residus inerts

L’ajuntament ha mantingut avui una reunió informativa amb les empreses constructores i Traimed, la gestora de la planta

La planta de residus inerts de Morella comença a funcionar tres anys després de la seua inauguració. L’ajuntament de la ciutat ha mantingut una reunió informativa avui amb les constructores i l’empresa gestora de la planta, Traimed. Aquesta reunió ha servit per a explicar el funcionament de i els horaris en els quals s’ofereix el servei. La reunió també ha comptat amb la participació de la Gerent del Consorci de Residus Zona 1 Silvia Amparo López Romero.

La planta de tractament de residus es va inaugurar el 2014 i “el procés per a posar-la en marxa ha sigut llarguíssim. Ja fa tres anys vam anunciar que funcionaria prompte i no ha pogut ser” ha destacat l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés. A més, per a evitar llargs desplaçaments “és veritat que durant este temps ha sigut l’Ecoparc qui ha fet de planta de recepció, però això era una solució puntual que ja s’ha allargat massa en el temps, Morella i tota la comarca necessitem esta infraestructura que ja la setmana vinent es posa en marxa” ha afegit l’edil. La planta és un “projecte molt important per al medi ambient i per a donar un servei a tots els constructors de la zona”.

La planta està ubicada a la Vega del Moll, on hi ha una explotació minera. D’aquesta manera, l’alcalde de Morella agraeix “la col·laboració de l’empresa Vega del Moll perquè este servei siga una realitat, al costat del consorci de residus i la gestora Traimed”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.