fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules activa el nivell 1 d’emerg猫ncia i susp茅n les classes en tots els col路legis

Nules activa el nivell 1 d’emerg猫ncia i susp茅n les classes en tots els col路legis

Les classes de la tarda s’han susp茅s en tots els col路legis del municipi.

Nules ha decretat mitjan莽ant el Centre de Coordinaci贸 Operativa Municipal (format per l鈥檃lcalde, Guardia Civil, Policia Local, Protecci贸 Civil i Creu Roja) el nivell 1 d鈥檈merg猫ncia per les fortes pluges davant la situaci贸 d鈥檌nundacions en l鈥櫭爎ea localitzada en la zona de la marjal i la platja. Per la qual cosa s鈥檈st脿 aplicant el protocol recollit en el 鈥淧la d鈥橝ctuaci贸 Municipal davant el risc d鈥橧nundacions a Nules鈥, un pla que es va aprovar per primera vegada al mes d鈥檕ctubre de 2016.

El mencionat protocol est脿 en marxa des de les 8:00 hores i les principals actuacions que s鈥檋an dut a terme, fins ara, s贸n l鈥檈vacuaci贸 de persones i d鈥檃nimals en la zona de la marjaler铆a i a m茅s es recomana a la ciutadania no anar a la platja si no es tracta d鈥檜n cas d鈥檈xtrema urg猫ncia. A Nules s鈥檋an registrat, des de les 14:00 hores del dia d鈥檃hir fins les 9:15 hores, 152 litres per metre quadrat i s鈥檋an inundat tots els accessos a la platja menys el Cam铆 la Mar encara que s鈥檃consella no passar per esta zona.

Per altra banda, comentar que anit ja es va recomanar a la gent que viu a la zona de la marjaleria que deixara les vivendes davant el risc de desbordament del canal de la Gola. Davant a莽貌, s鈥檋a mobilitzat a la brigada d鈥檕bres que est脿 treballant en el control de les comportes del canal i en la retirada de obstacles que impedeixquen el pas de l鈥檃igua cap a la mar.

Tamb茅 s鈥檋a refor莽at els torns de la plantilla de la Policia Local. En quant a les incid猫ncies senyalar que com a conseq眉猫ncia de la caiguda d鈥檜n arbre pel vent al IES Gilabert de Centelles, que ha produ茂t danys al poliesportiu, la direcci贸 del centre ha decidit suspendre les classes per qu猫 hi ha arbres que es troben en unes condicions de perill. Per la mateixa causa s鈥檋a tancat el Jard铆 Bot脿nic i s鈥檋a acordonat una zona de pinars del CEIP Cervantes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.