fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules celebra el primer ple del consell de xiquets i xiquetes

Nules celebra el primer ple del consell de xiquets i xiquetes

Es tracta d’una iniciativa per a promoure la participaci贸 dels m茅s menuts en temes municipals.

El Consell de Xiquets i Xiquetes de Nules ha celebrat el primer Ple despr茅s de la seua constituci贸 el passat mes de mar莽. En este primer Ple els membres del Consell han exposat problemes detectats, queixes i suggeriments tant del seu centre educatiu i entorn com del municipi en general.

Este consell est脿 format per un representant i un suplent dels cursos de cinqu茅 i sis茅 de Prim脿ria de cadascuna de les sis escoles de la localitat: CEIP Jaume I, CEIP P铆o XII, CEIP Cervantes, CEIP Pedro Alc谩zar, CEIP Lope de Vega i la Consolaci贸, a m茅s tamb茅 hi ha una representaci贸 de l’alumnat de primer de l’ESO de l’IES Gilabert de Centelles, i representaci贸 municipal amb l’alcalde de Nules, David Garc铆a; la regidora de Joventut, Rosa Ventura; i el regidor de Participaci贸 Ciutadana, Jaume Segura.

“Amb esta iniciativa nova es vol promoure la participaci贸 dels m茅s menuts en temes municipals. La creaci贸 del Consell de Xiquets i Xiquetes 茅s una aposta de l’equip de govern per a canalitzar la participaci贸 dels m茅s menuts en el treball del dia a dia que es fa en la localitat”, comenta el regidor de Participaci贸 Ciutadana, Jaume Segura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.