fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules celebra el primer ple del consell de xiquets i xiquetes

Nules celebra el primer ple del consell de xiquets i xiquetes

Es tracta d’una iniciativa per a promoure la participació dels més menuts en temes municipals.

El Consell de Xiquets i Xiquetes de Nules ha celebrat el primer Ple després de la seua constitució el passat mes de març. En este primer Ple els membres del Consell han exposat problemes detectats, queixes i suggeriments tant del seu centre educatiu i entorn com del municipi en general.

Este consell està format per un representant i un suplent dels cursos de cinqué i sisé de Primària de cadascuna de les sis escoles de la localitat: CEIP Jaume I, CEIP Pío XII, CEIP Cervantes, CEIP Pedro Alcázar, CEIP Lope de Vega i la Consolació, a més també hi ha una representació de l’alumnat de primer de l’ESO de l’IES Gilabert de Centelles, i representació municipal amb l’alcalde de Nules, David García; la regidora de Joventut, Rosa Ventura; i el regidor de Participació Ciutadana, Jaume Segura.

“Amb esta iniciativa nova es vol promoure la participació dels més menuts en temes municipals. La creació del Consell de Xiquets i Xiquetes és una aposta de l’equip de govern per a canalitzar la participació dels més menuts en el treball del dia a dia que es fa en la localitat”, comenta el regidor de Participació Ciutadana, Jaume Segura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.