fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Peníscola executa l’última fase de les obres de millora de l’asfaltat del Camí Cervera

L’Ajuntament de Peníscola executa l’última fase de les obres de millora de l’asfaltat del Camí Cervera

Durant el primer trimestre de l’any es va finalitzar la segona fase d’enllumenat en este mateix vial amb la instal·lació de 99 nous punts de llum.

L’Ajuntament de Peníscola ha iniciat esta setmana les obres d’asfaltat del Camí Cervera en el seu traçat sud al costat de la Urbanització Mediterrani 2005.

A petició dels veïns i veïnes de la ciutat, durant el període de presentació de propostes per als Pressupostos Participatius, l’opció de millora de l’asfaltat d’este vial va ser la que es va preferir, durant el procés de votació, la més votada. Per açò, s’incloïa en la proposta de Pressupost per a 2017.

Amb el superàvit dels comptes del passat any, la regidoria d’Urbanisme i la regidoria d’Hisenda van revisar el projecte i van coincidir a reforçar la partida per a ampliar l’obra i incloure d’esta manera totes les millores en la zona sud per a culminar amb un projecte de millora integral del vial que s’ha executat en diferents trams en els últims anys, incloent-hi millores també en la il·luminació d’este.

Després de la publicació de la licitació pública en el mes d’octubre, en l’última mesa de contractació, s’adjudicaven els treballs a Becsa per un total de 107.555,69€.

Es tracta de la tercera fase d’uns treballs que han es realitzat per trams en el vial. El passat mes de febrer, es finalitzaven les obres de la segona fase dels treballs de millora de la il·luminació, consistents en la ubicació de 99 nous punts de llum, després d’haver-se realitzat en una primera fase l’adequació del traçat per a interconnectar les instal·lacions d’enllumenat públic en els quasi dos quilòmetres que discorren d’este vial entre la seua intersecció amb l’Avinguda Estació i Ciutat Jardí, en els voltants del pont que travessa la carretera Nacional 340.

En la primera fase es va desenvolupar tot el treball de fonamentació, construcció d’arquetes i excavació d’una rasa entubada, que recorre els 1400 metres necessaris per a garantir la connexió a l’enllumenat públic de les lluminàries de les zones urbanitzades en el traçat d’este vial. En la segona fase dels treballs, s’ampliava el nombre de punts de llum existents amb lluminàries led. Després de tot açò, es millorava en el tram nord del vial l’asfaltat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.