fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules comen莽a una campanya de control per a evitar que els vehicles es salten els reductors de velocitat

Nules comen莽a una campanya de control per a evitar que els vehicles es salten els reductors de velocitat

La Policia Local ha programat un operatiu que comen莽a dilluns i es prolongar脿 dos mesos.

L’Ajuntament de Nules posa en marxa una campanya de controls espec铆fics per a evitar que els vehicles es salten els reductors de velocitat habilitats en diferents punts del nucli urb脿. En concret, la Policia Local comen莽ar脿 dilluns un operatiu que es prolongar脿 durant dos mesos en la carretera de la Vilavella i en el cam铆 la Mar.

“S’ha comprovat que alguns vehicles per a no reduir velocitat es salten els reductors per a la qual cosa es canvien de carril, un fet que comporta perillositat tant per al tr脿nsit com per al vianant. Per tant, amb esta actuaci贸 es pret茅n reconduir estes conductes que a m茅s suposen una vulneraci贸 de la normativa en mat猫ria de tr脿fic i que poden ser sancionades”, explica l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David Garc铆a.

Cal assenyalar que esta circumst脿ncia ha propiciat queixes dels ve茂ns en tractar-se de vials molt transitats. Precisament per este motiu l’Ajuntament de Nules va habilitar en esta legislatura reductors de velocitat en estos dos punts al ser vials que tradicionalment els vehicles circulen a m茅s velocitat de la permesa i on incl貌s s’han produ茂t atropellaments, “el que volem 茅s evitar que es torne a repetir esta situaci贸”, matisa Garc铆a.

Leave a Reply

Your email address will not be published.