Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules comença una campanya de control per a evitar que els vehicles es salten els reductors de velocitat

Nules comença una campanya de control per a evitar que els vehicles es salten els reductors de velocitat

La Policia Local ha programat un operatiu que comença dilluns i es prolongarà dos mesos.

L’Ajuntament de Nules posa en marxa una campanya de controls específics per a evitar que els vehicles es salten els reductors de velocitat habilitats en diferents punts del nucli urbà. En concret, la Policia Local començarà dilluns un operatiu que es prolongarà durant dos mesos en la carretera de la Vilavella i en el camí la Mar.

“S’ha comprovat que alguns vehicles per a no reduir velocitat es salten els reductors per a la qual cosa es canvien de carril, un fet que comporta perillositat tant per al trànsit com per al vianant. Per tant, amb esta actuació es pretén reconduir estes conductes que a més suposen una vulneració de la normativa en matèria de tràfic i que poden ser sancionades”, explica l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

Cal assenyalar que esta circumstància ha propiciat queixes dels veïns en tractar-se de vials molt transitats. Precisament per este motiu l’Ajuntament de Nules va habilitar en esta legislatura reductors de velocitat en estos dos punts al ser vials que tradicionalment els vehicles circulen a més velocitat de la permesa i on inclòs s’han produït atropellaments, “el que volem és evitar que es torne a repetir esta situació”, matisa García.

Leave a Reply

Your email address will not be published.