fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules constitueix una comissi贸 per a posar en valor els habitatges de primera l铆nia de platja

Nules constitueix una comissi贸 per a posar en valor els habitatges de primera l铆nia de platja

Est脿 formada per t猫cnics, membres de l’associaci贸 i representants dels grups pol铆tics locals.

A Nules s’ha constitu茂t una comissi贸 tecnicopol铆tica per a posar en valor patrimonial els habitatges de primera l铆nia de platja, i amb la qual es pret茅n que entre tots els membres s’aporten idees que puguen ser executades per a donar notorietat a estes edificacions tan singulars.

La comissi贸 est脿 formada per un representant de cadascun dels grups pol铆tics amb representaci贸 en l’Ajuntament de Nules (CCD, PSOE, M茅s Nules, IPN i PP); dos representants de l’Associaci贸 de Ve茂ns Mare de D茅u del Carme de la Platja de Nules; i arquitectes i t猫cnics de la localitat, entre els quals es troba l’arquitecte municipal.

Esta comissi贸 ha estat impulsada per l’Alcaldia a petici贸 de l’Associaci贸 Mare de D茅u del Carme, “es tracta en definitiva d’una comissi贸 de treball mitjan莽ant la qual es faran diferents propostes per a preservar este patrimoni local amb l’objectiu de ser estudiades per a la seua viabilitat. Per tant, encara que la comissi贸 est脿 constitu茂da est脿 oberta a qualsevol t猫cnic de la poblaci贸 interessat a formar-ne part, que haur脿 de sol路licitar-ho per escrit a l’Ajuntament”, explica l’alcalde de Nules, David Garc铆a.

La comissi贸 es reunir脿 de manera peri貌dica, de fet la pr貌xima reuni贸 s’ha previst per al dilluns 11 de juny i s’hi concretaran algunes de les idees que varen ser exposades en la primera reuni贸 celebrada el passat dilluns 28 de maig, dia en el qual es va constituir esta comissi贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.