fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules constitueix una comissió per a posar en valor els habitatges de primera línia de platja

Nules constitueix una comissió per a posar en valor els habitatges de primera línia de platja

Està formada per tècnics, membres de l’associació i representants dels grups polítics locals.

A Nules s’ha constituït una comissió tecnicopolítica per a posar en valor patrimonial els habitatges de primera línia de platja, i amb la qual es pretén que entre tots els membres s’aporten idees que puguen ser executades per a donar notorietat a estes edificacions tan singulars.

La comissió està formada per un representant de cadascun dels grups polítics amb representació en l’Ajuntament de Nules (CCD, PSOE, Més Nules, IPN i PP); dos representants de l’Associació de Veïns Mare de Déu del Carme de la Platja de Nules; i arquitectes i tècnics de la localitat, entre els quals es troba l’arquitecte municipal.

Esta comissió ha estat impulsada per l’Alcaldia a petició de l’Associació Mare de Déu del Carme, “es tracta en definitiva d’una comissió de treball mitjançant la qual es faran diferents propostes per a preservar este patrimoni local amb l’objectiu de ser estudiades per a la seua viabilitat. Per tant, encara que la comissió està constituïda està oberta a qualsevol tècnic de la població interessat a formar-ne part, que haurà de sol·licitar-ho per escrit a l’Ajuntament”, explica l’alcalde de Nules, David García.

La comissió es reunirà de manera periòdica, de fet la pròxima reunió s’ha previst per al dilluns 11 de juny i s’hi concretaran algunes de les idees que varen ser exposades en la primera reunió celebrada el passat dilluns 28 de maig, dia en el qual es va constituir esta comissió.

Leave a Reply

Your email address will not be published.