fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules contractar脿 joves qualificats per un per铆ode d鈥檜n any

Nules contractar脿 joves qualificats per un per铆ode d鈥檜n any

Ha rebut una subvenci贸 de m茅s de 125.000 euros per a l’ocupaci贸 de persones d’este col路lectiu.

L’Ajuntament de Nules contractar脿 un total de sis joves qualificats per un per铆ode d’un any i a jornada completa. En concret el que s’ha demanat per part del consistori 茅s un t猫cnic superior d’urbanisme, un t猫cnic mitj脿 d’inform脿tica i un t猫cnic mitj脿 d’ADL, tots ells joves menors de trenta anys amb experi猫ncia laboral; i un t猫cnic mitj脿 d’igualtat, un t猫cnic mitj脿 d’agricultura, i un t猫cnic superior de serveis generals i patrimoni que no hagen treballat i als quals se’ls far脿 un contracte en pr脿ctiques.

“Estes contractacions seran una realitat gr脿cies a la subvenci贸 de 125.513,16 euros que hem rebut per a la contractaci贸 de persones joves del municipi, emmarcada en el programa de Conselleria T’Avalem Plus on un dels requisits 茅s ser menor de 39 anys i estar inscrit en el Programa de Garantia Juvenil. Aix铆 doncs, una vegada m茅s Nules ha sigut afavorit en les pol铆tiques d’ocupaci贸 que s’estan duent a terme en el territori valenci脿, la qual cosa significa que la gesti贸 que estem realitzant 茅s la correcta”, comenta la regidora de Pol铆tiques d’Ocupaci贸, Rosa Ventura.

En concret, es tracta de dues subvencions anomenades Empuju i Encuju, la primera amb una quantitat de 52.272 euros va destinada a persones joves majors de 16 anys que estiguen inscrites en el Programa de Garantia Juvenil; i la segona t茅 una ajuda de 73.241,16 euros i l’objectiu 茅s la contractaci贸 de persones joves amb una qualificaci贸 professional reconeguda com una llicenciatura, diplomatura, grau, formaci贸 professional o certificat de professionalitat i que tamb茅 estiguen inscrites en el Programa de Garantia Juvenil.

“A l’hora de demandar les qualificacions per a contractar joves de Nules hem tingut en compte les necessitats de les diferents 脿rees municipals”, conclou la regidora de Pol铆tiques d’Ocupaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.