fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules finalitza les obres d’adequaci贸 de l’edifici Pedro Agost per a sol路licitar la nominaci贸 de centre de dia

Nules finalitza les obres d’adequaci贸 de l’edifici Pedro Agost per a sol路licitar la nominaci贸 de centre de dia

L’ajuntament inverteix 60.000 euros amb la intenci贸 de dotar a la poblaci贸 d’un Centre de Dia.

L’Ajuntament de Nules finalitza les obres d’adequaci贸 de l’edifici Pedro Agost, que actualment alberga la Unitat Respira de l’Asociaci贸n Provincial de Familiars de Persones amb Malalties d’Alzheimer i altres dem猫ncies de Castell贸 (AFA Castell贸n), per a sol路licitar la seua inclusi贸 en la xarxa de Centres de Dia de la Generalitat Valenciana.

Precisament el regidor de Gent Major, Antonio Romero i la gerent d’AFA de la prov铆ncia de Castell贸, Silvia Ramos, s’han reunit en el dia d’avui per a revisar les instal路lacions i comprovar que reuneixen els requisits que demana la Conselleria d’Igualtat i Pol铆tiques Inclusives.

“La finalitzaci贸 d’estes actuacions 茅s molt important i un pas m茅s perqu猫 la poblaci贸 de Nules compte amb un Centre de Dia Municipal per a Persones Majors Dependents, ara estem preparant la documentaci贸 escaient per a presentar a la Conselleria perqu猫 puga funcionar com m茅s prompte millor”, comenta el regidor de Gent Major, Antonio Romero.

Les actuacions han comptat amb una inversi贸 municipal de 60.000 euros i s’han dut a terme per una empresa local, les obres d’adequaci贸 han consistit en la realitzaci贸 d’una sala de cures; un menjador; tres banys adaptats, un d’ells geri脿tric; i un despatx polivalent; entre altres.

El Centre de Dia Municipal disposar脿 de 30 places per a persones majors dependents de Nules, “de manera que els ve茂ns i les ve茂nes de Nules tindran al seu abast un nou servei”, matisa el regidor de Gent Major, Antonio Romero.

Leave a Reply

Your email address will not be published.