fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules forma a 18 persones de diferents nacionalitats en l’escola d’acollida

Nules forma a 18 persones de diferents nacionalitats en l’escola d’acollida

El curset va començar el passat 20 de febrer i finalitza el 3 de març

Un total de 18 persones, quatre dones i catorze homes, de nacionalitats com Pakistan, Argentina, Marroc, Bolívia, Brasil, Índia i Senegal han participat en la quinta edició de l’Escola d’Acollida a Nules que s’imparteix des de l’Oficina Amics de la població.

Aquest curset, d’una durada de 40 hores repartides de dilluns a divendres des del 20 de febrer fins al 3 de març, forma part d’un programa voluntari de comprensió de la societat valenciana que garanteix als nous ciutadans del municipi el coneixement dels valors i les regles de convivència democràtica, els drets i els deures, l’estructura política i els idiomes oficials de la Comunitat Valenciana.

La Regidora de Serveis Socials, Rosa Ventura, explica que “en concret s’imparteixen matèries en quatre blocs com són llengua castellana i valenciana, legislació, història i informació general de caràcter pràctic. L’objectiu principal d’aquest curs és la integració de les persones que vénen d’altres països i resideixen a Nules mitjançant la formació”.

En finalitzar, la Vicepresidència i Conselleria de Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana expedeix un títol als participants que han superat el curset.

Leave a Reply

Your email address will not be published.