fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules forma a 18 persones de diferents nacionalitats en l鈥檈scola d鈥檃collida

Nules forma a 18 persones de diferents nacionalitats en l鈥檈scola d鈥檃collida

El curset va comen莽ar el passat 20 de febrer i finalitza el 3 de mar莽

Un total de 18 persones, quatre dones i catorze homes, de nacionalitats com Pakistan, Argentina, Marroc, Bol铆via, Brasil, 脥ndia i Senegal han participat en la quinta edici贸 de l’Escola d’Acollida a Nules que s’imparteix des de l’Oficina Amics de la poblaci贸.

Aquest curset, d’una durada de 40 hores repartides de dilluns a divendres des del 20 de febrer fins al 3 de mar莽, forma part d’un programa voluntari de comprensi贸 de la societat valenciana que garanteix als nous ciutadans del municipi el coneixement dels valors i les regles de conviv猫ncia democr脿tica, els drets i els deures, l’estructura pol铆tica i els idiomes oficials de la Comunitat Valenciana.

La Regidora de Serveis Socials, Rosa Ventura, explica que “en concret s’imparteixen mat猫ries en quatre blocs com s贸n llengua castellana i valenciana, legislaci贸, hist貌ria i informaci贸 general de car脿cter pr脿ctic. L’objectiu principal d’aquest curs 茅s la integraci贸 de les persones que v茅nen d’altres pa茂sos i resideixen a Nules mitjan莽ant la formaci贸”.

En finalitzar, la Vicepresid猫ncia i Conselleria de Pol铆tiques Inclusives de la Generalitat Valenciana expedeix un t铆tol als participants que han superat el curset.

Leave a Reply

Your email address will not be published.