fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules millora la conciliaci贸 familiar i laboral amb acords un脿nimes amb els sindicats

Nules millora la conciliaci贸 familiar i laboral amb acords un脿nimes amb els sindicats

Es podr脿 treballar des de casa en casos excepcionals i puntuals

Per primera vegada l鈥檃juntament de Nules i els sindicats han arribat a diferents acords un脿nimes en temes relacionats amb la conciliaci贸 personal, familiar i laboral dels treballadors.

Davant a莽貌, l鈥檃lcalde de Nules, David Garc铆a, explica que 鈥渆n la reuni贸 de la Taula de Negociaci贸 s鈥檋an debatut mesures que han sigut aprovades per unanimitat, una mostra m茅s del comprom铆s d鈥檃questa Corporaci贸 Municipal en la millora de la conciliaci贸 laboral i familiar dels empleats p煤blics. Per la qual cosa anem a introduir nous mitjans en innovaci贸 laboral mitjan莽ant els qual es podr脿 treballar des de casa, sempre i quan els casos siguen excepcionals i puntuals, d鈥檃questa manera en definitiva el que farem ser脿 redundar en la millora de la qualitat dels serveis municipals per a la ciutadania鈥.

En concret, en aquesta reuni贸 els sindicats i dos treballadors han presentat situacions en les que es tractava de cuidar a ascendents i a descendents amb malalties greus.

鈥淟a proposta que s鈥檋a presentat des del departament de secretaria i de personal ha sigut debatuda i finalment hem arribat a un acord, per tant l鈥檃juntament es far脿 c脿rrec de les despeses que no es contemplem en els articles 48 i 49 del Real Decret Legislatiu 5/2015 de la Llei de l鈥橢statut B脿sic de l鈥橢mpleat P煤blic鈥, matisa la regidora de personal, Rosa Ventura.

En la Taula General de Negociaci贸 han estat presents l鈥檃lcalde de Nules, David Garc铆a; la regidora de personal, Rosa Ventura; la responsable de l鈥櫭爎ea de personal; el TAG municipal i diferents representants dels sindicats CCOO, CSIF, USO, UGT i Intersindical Valenciana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.