fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marco agraeix la “sensibilitat” de la Conselleria “amb la mobilitat sostenible i les necessitats dels municipis”

Marco agraeix la “sensibilitat” de la Conselleria “amb la mobilitat sostenible i les necessitats dels municipis”

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha agra茂t la “sensibilitat” de la Conselleria d’Habitatge, Infraestructures i Vertebraci贸 del Territori “amb la mobilitat sostenible i amb les necessitats dels municipis”.

Marco ha fet aquestes declaracions durant la visita a les obres del nou tram de carril bici i passeig de vianants entre Castell贸 i Almassora que permet donar continu茂tat a la connexi贸 entre Nules i Oropesa, visita que ha comptat, entre d’altres, amb la participaci贸 de la consellera Mar铆a Jos茅 Salvador i de l’alcaldessa d’Almassora, Susanna Nicolau.

Marco ha destacat que l’execuci贸 d’aquesta infraestructura “encaixa amb les pol铆tiques que est脿 impulsat el Govern Municipal, i en concret l’脿rea de Mobilitat Sostenible dirigida per Rafa Sim贸, d’apostar per un model de mobilitat alternatiu al motoritzat privat”. En concret s’ha referit a programes com l’Estrat猫gia de Desenvolupament Urb脿 Sostenible (EDUSI) que per a aquest 2017 preveu destinar mig mili贸 d’euros per a fomentar mesures com la millora del transport p煤blic i les connexions ciclistes i de vianants dels barris perif猫rics.

En aquest sentit, tamb茅 ha subratllat que el carril bici i passeig per als vianants executat per la Conselleria “articula la mobilitat i vertebra els barris perif猫rics”, una l铆nia que tamb茅 contempla el Pla Director de la Bicicleta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.