fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules neteja un solar municipal utilitzat en anteriors legislatures com a abocador

Nules neteja un solar municipal utilitzat en anteriors legislatures com a abocador

L’Ajuntament vol donar exemple i conscienciar els ciutadans davant accions irresponsables.

L’Ajuntament de Nules est脿 netejant un solar municipal d’uns 7.000 metres quadrats ubicat al terme municipal de Moncofa utilitzat en les 煤ltimes legislatures com a abocador de materials procedents d’actuacions p煤bliques, davant d’aix貌 el regidor d’Obres i Serveis, Adri谩n Sorribes, explica que “es tracta d’una actuaci贸 reivindicada pels propietaris de finques adjacents des de fa molts anys a les corporacions municipals anteriors que fins ara no s’han escoltat. En els darrers anys s’ha utilitzat per a tirar enderrocs sense cap control, saltant-se l’ordenan莽a municipal en lloc d’anar a un abocador legal”.

Des de la Regidoria d’Obres i Serveis s’explica que en esta actuaci贸 de neteja estan treballant un cami贸 i una m脿quina excavadora que estan retirant principalment material procedent d’obra p煤blica com asfalt o formig贸.

Amb esta actuaci贸 l’Ajuntament de Nules vol donar exemple i conscienciar els ciutadans davant accions irresponsables que porten a la utilitzaci贸 de propietats tant privades com municipals com a abocadors incontrolats, “l’equip de govern est脿 complint l’ordenan莽a municipal a difer猫ncia d’altres equips de govern que han ignorat la situaci贸 d’esta finca”, matisa Sorribes.

“Entre les mesures emmarcades en la pol铆tica de neteja i manteniment de finques r煤stiques o agr脿ries que portem a terme fem un requeriment als propietaris perqu猫 mantinguen les finques netes per evitar danys als ve茂ns per la qual cosa l’Ajuntament de Nules ha de tindre les seues propietats en condicions. La neteja d’este solar 茅s un exemple de responsabilitat amb la qual hem escoltat els ve茂ns”, conclou el regidor d’Obres i Serveis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.