fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El concurs de ball de la Diputaci贸 ‘El Gran Xou’ aconsegueix una gran mobilitzaci贸 per la seua innovaci贸 a favor de l’envelliment actiu

El concurs de ball de la Diputaci贸 ‘El Gran Xou’ aconsegueix una gran mobilitzaci贸 per la seua innovaci贸 a favor de l’envelliment actiu

Una dotzena de parelles participen en la final de Nules que recapta l’expectaci贸 de 300 persones que assisteixen com a p煤blic.

La innovadora aposta de la Diputaci贸 de Castell贸 per crear un programa d’envelliment actiu en forma de concurs de ball per a les persones majors de la prov铆ncia amb ‘El Gran Xou’, ha tingut un important seguiment i participaci贸. Aix铆, este concurs de ball televisat per a persones majors ha celebrat a Nules el seu final, amb la participaci贸 d’una dotzena de parelles procedents de les edicions que han tingut lloc en Vall d’Uix贸, Orpesa i Nules, amb participants tamb茅 de Vilavella, Borriana o Vila-real.

La diputada d’Acci贸 Social, Elena Vicente-Ruiz, ha posat en valor “l’excel路lent acolliment que ha tingut esta idea innovadora i atrevida per a una instituci贸 dins del treball que fem per promoure l’envelliment actiu per part de les persones majors. Els nostres majors han demostrat saber trencar t貌pics i divertir-se, al mateix temps que es mantenen en bona forma, i ha estat una ocasi贸 excepcional per reunir a ve茂ns de diferents municipis amb l’afici贸 del ball com a nexe com煤”.

Els guanyadors, a m茅s de diferents premis en met脿l路lic, han rebut a m茅s una estada de finalitzaci贸 de setmana en una de les destinacions tur铆stiques de la prov铆ncia i diferents trofeus. A m茅s, en cadascuna de les poblacions s’han realitzat diferents sorteigs de regals entre tots els participants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.