fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules signa la recepci贸 parcial de les obres del PAI de l’脿rea hortofruct铆cola

Nules signa la recepci贸 parcial de les obres del PAI de l’脿rea hortofruct铆cola

Es tracta d’un pas m茅s per a regularitzar este PAI que es va iniciar en els anys 90.

L’Ajuntament de Nules ha signat l’acta de recepci贸 parcial de les obres del Programa d’Actuaci贸 Integrada (PAI) de l’脌rea Hortofruct铆cola corresponen a la pavimentaci贸 del cam铆 de la Mar, l’avinguda Senda Mitjana i del cam铆 del Cabe莽ol.

“Es tracta d’un pas m茅s per a la regularitzaci贸 d’este PAI tan important per al nostre municipi que es va iniciar en els anys 90. El que hem recepcionat 茅s la zona que compta amb ind煤stria perqu猫 les empreses all铆 ubicades pugen tamb茅 regularitzar els diferents serveis. Anem a seguir treballant perqu猫 puguem signar la recepci贸 definitiva d’esta obra com m茅s aviat millor”, explica l’alcalde de Nules, David Garc铆a.

A m茅s de la pavimentaci贸 s’ha recepcionat les instal路lacions de sanejament, les instal路lacions del subministrament d’aigua potable, les instal路lacions de telefonia i les instal路lacions de la xarxa de reg que gestiona la Comunitat de Regs de Nules.

“Estes obres corresponen a la Unitat d’Execuci贸 del Pla de Reforma Interior i estan condicionades a altres actuacions que cal fer abans de la recepci贸 definitiva amb la qual tindrem el PAI totalment regularitzat”, matisa Garc铆a.

En la signatura de l’acta de la recepci贸 parcial han estat presents l’alcalde de Nules, David Garc铆a; el primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Adri谩n Sorribes; l’interventor i l’arquitecte municipal de l’Ajuntament de Nules; el president de l’Agrupaci贸 d’Inter茅s Urban铆stic (A.I.U) “脌rea Hortofruct铆cola de Nules”; i el director de l’obra d’urbanitzaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.