fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules trau a licitació la construcció de 160 nínxols

Nules trau a licitació la construcció de 160 nínxols

La construcció es farà en dues fases per a executar-la en 2017 i 2018.

L’Ajuntament de Nules ha iniciat el procediment per a la contractació de l’obra per a la construcció de 160 nínxols al cementeri municipal, esta obra està previst que es faça en dues fases.

“Es tracta d’una actuació que forma part del programa d’ampliació del cementeri, la primera fase s’executarà dins d’este any 2017 i consistirà en la construcció de 80 nínxols en el mòdul VII-A del cementeri municipal, i la segona fase tindrà lloc el pròxim any 2018 en la qual es construiran la resta de nínxols, és a dir, els altres 80 en el mòdul VII-B. Volem que amb esta actuació el cementeri municipal puga oferir nínxols als veïns i les veïnes que ho necessiten”, explica el regidor de Cementeri, Adrián Sorribes.

El pressupost base de licitació és de 64.845,03 euros per a la primera fase i de 61.852,09 euros per a la construcció dels nínxols de la segona fase.

Els interessats a presentar propostes tenen un termini de 26 dies naturals des que l’anunci de l’inici de la tramitació va ser publicat al Butlletí Oficial de la Província (BOP) el passat dijous 13 de juliol. Per a obtenir més informació en relació amb este procediment cal posar-se en contacte amb el Departament de Contractació de l’Ajuntament de Nules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.