fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda bonificarà a les empreses que contracten a veïns amb especials dificultats per a trobar una ocupació

Onda bonificarà a les empreses que contracten a veïns amb especials dificultats per a trobar una ocupació

El programa Onda Activa contempla ajudes de fins a 4.500 € per contracte indefinit que creen els empresaris locals.

L’Ajuntament d’Onda bonificarà a les empreses i autònoms, situats a la ciutat, que contracten a ciutadans d’Onda amb ajudes de fins a 4.500 euros per contracte creat de llarga durada o indefinit. Esta iniciativa s’emmarca en l’ambiciós programa Onda Activa que perseguix fomentar l’ocupació local estable i de qualitat, alhora que brinda una oportunitat a les persones que tenen més difícil accedir al mercat laboral.

Per este motiu, el programa prioritza les ajudes a les empreses que contracten a ciutadans majors de 50 anys, que tindran 1.000 euros per als contractes de sis mesos i de 4.000 euros per als indefinits. A més, se sumarà una bonificació de 500 euros addicionals si són parats de llarga durada i no són perceptors de prestacions per desocupació. Per a les contractacions a jornada parcial i inferiors a 40 hores setmanals la quantia es calcularà de manera proporcional, encara que la jornada mínima subvencionable serà de 20 hores setmanals.

El regidor d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha explicat que “des de l’equip de govern estem treballant per obrir les portes al mercat laboral a aquelles persones que el tenen més difícil i, alhora, fomentar la creació de nous llocs de treball entre els nostres empresaris i autònoms”.

A més, també tindran una bonificació els contractes formalitzats a partir de l’1 de gener de 2020 amb les persones desocupades que pertanyen als següents col·lectius.

Leave a Reply

Your email address will not be published.