fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda insta el Consell que realitze test Covid als treballadors i usuaris de la resid猫ncia i centres de majors

Onda insta el Consell que realitze test Covid als treballadors i usuaris de la resid猫ncia i centres de majors

L’equip de Govern presentar脿 una moci贸 en el Ple perqu猫 la Generalitat assumisca la seua responsabilitat i actue immediatament.

L’equip de Govern de l’Ajuntament d’Onda presentar脿 en el pr貌xim Ple del dimecres 8 de juliol una moci贸 per a instar a la Generalitat Valenciana que realitze, amb urg猫ncia i periodicitat constant, proves de detecci贸 del Covid-19 a residents, usuaris i treballadors de les Resid猫ncies de persones majors dependents, dels Centres de Dia i dels habitatges tutelats, aix铆 com als treballadors dels centres de majors.

L’objectiu d’esta mesura 茅s detectar i monitorar possibles casos, una informaci贸 clau per a previndre i a茂llar futurs contagis, garantir la seguretat dels treballadors i l’atenci贸 dels residents i els seus familiars. Cal recordar que m茅s del 40% de la incid猫ncia mortal de la pand猫mia del coronavirus a la Comunitat Valenciana, segons fonts del Ministeri de Sanitat, s’ha produ茂t entre residents de les resid猫ncies de majors.

A Onda, gr脿cies a la gran professionalitat del personal, la resid猫ncia de persones majors de la Fundaci贸 Monsenyor Fernando Ferris no ha tingut cap defunci贸 pel coronavirus, encara que 10 treballadors van donar positiu despr茅s de realitzar-se el test que va ser finan莽at pels regidors del grup popular. En con茅ixer la not铆cia, la Generalitat va realitzar la prova a tots els residents, donant tots negatiu, per貌 dos mesos despr茅s no ha tornat a repetir el test, ni tan sols a les 55 persones dependents que ocupen una pla莽a p煤blica i que s贸n responsabilitat directa del Consell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.