fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda presenta el calendari fiscal del 2017 que inclou descomptes per a aturats i bonificacions

Onda presenta el calendari fiscal del 2017 que inclou descomptes per a aturats i bonificacions

Els ve茂ns del municipi notaran la pressi贸 fiscal amb la rebaixa de l’IBI i les tarifes redu茂des de les activitats formatives per a aturats

La regidora d’Hisenda de l’Ajuntament d’Onda, Silvia Cerd脿, ha presentat el calendari del contribuent que estableix les normes i per铆odes de recaptaci贸 i altres exaccions en l’exercici fiscal del 2017. D’aquesta manera, per part de la Regidoria d’Hisenda, es pret茅n acostar aquesta informaci贸 a la poblaci贸, per a major comoditat a l’hora de con猫ixer el calendari fiscal, aix铆 com els punts i procediments que tenen al seu abast per a poder realitzar els seus ingressos. “Entre altres coses, s’informa sobre quins s贸n els impostos municipals, el per铆ode de pagament, les entitats de cr猫dit col路laboradores en la recaptaci贸 de tributs i altres ingressos municipals del consistori, aix铆 com les distintes bonificacions”, ha destacat la regidora de l’Ajuntament d’Onda.
Com a informaci贸 destacable d’aquest exercici, Cerd脿 ha assegurat que “junt amb les tarifes redu茂des per a majors de 65 anys i discapacitats en la taxa de prestaci贸 d’activitats formatives, es beneficiaran igualment els aturats que es troben en aquesta situaci贸 com a m铆nims durant 6 mesos de forma ininterrompuda”. De la mateixa manera, aquest calendari fiscal, que est脿 disponible tant en les instal路lacions municipals com a la web www.onda.es, anuncia “una bonificaci贸 del 95% de l’IBI per als negocis que s’instal路len en el centre hist貌ric protegit”.

Llocs i formes de pagament

Des de l’脿rea d’Hisenda, que dirigeix Cerd脿, es recomana la domiciliaci贸 banc脿ria de les taxes i tributs a fi d’evitar rec脿rrecs i interessos de demora, aix铆 com mol猫sties a l’hora d’abonar els rebuts. No obstant aix貌, la regidora ha assegurat que el pagament dels tributs podr脿 efectuar-se mitjan莽ant diverses formes. “Mitjan莽ant la domiciliaci贸 banc脿ria en comptes oberts en entitats finan莽ares; en les oficines de les entitats de cr猫dit col路laboradores en la recaptaci贸 de tributs i altres ingressos municipals de l’Ajuntament d’Onda; o amb targeta de cr猫dit o d猫bit de qualsevol entitat banc脿ria a trav茅s del Terminal de Punt de Venda Virtual (TPVV), des de l’enlla莽 “Recaptaci贸 municipal” en la web de l’Ajuntament (http://ajuntament.onda.es/web/guest/recaudacion-municipal)”, ha finalitzat Silvia Cerd脿.

Leave a Reply

Your email address will not be published.