fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda remet al Ministeri el manual de procediment per a l’EDUSI

Onda remet al Ministeri el manual de procediment per a l’EDUSI

El manual de procediment és el primer tràmit dels projectes que destinaran 5 milions d’euros en inversions finançats per la Unió Europea.

L’Ajuntament d’Onda ha remès al Ministeri d’Hisenda i Funció Pública, concretament a la Secretaria d’Estat de Pressupostos i Despeses, el manual de procediment per a l’Estratègia de Desenvolupament Urbana Sostenible i Integrat (EDUSI). Este és el primer tràmit per a dur a terme els projectes finançats per la Unió Europea, mitjançant els fons FEDER, i que destinaran a Onda més de 5 milions d’euros, 2,5 d’ells subvencionats per esta institució. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha afirmat que “amb este enviament engeguem la maquinària per a rebre estes ajudes que significaran un gran desenvolupament en la nostra ciutat”.

Este manual de procediment que s’ha enviat al Ministeri és el document en el qual s’arrepleguen els mètodes que es desenvoluparan per a la selecció d’operacions en el marc del Pla d’Implementació de l’EDUSI aprovada, així com els processos i aspectes que haurà de complir l’Ajuntament d’Onda per a complir amb les seues obligacions en el projecte. A més, s’han establit els criteris i procediments que es desenvoluparan per a la selecció de les operacions, tenint en compte tant els criteris de selecció que definirà el Comitè de Seguiment com els establits en el Programa Operatiu de Creixement Sostenible i que apareixen en l’ordre de la convocatòria que es va emetre en el seu moment.

L’alcalde ha destacat “la importància que un programa com este té per a la localitat. Ara que estem fent els primers passos per al desenvolupament dels projectes, som encara més conscients de la transformació que significarà per a Onda i per a la seua ciutadania una estratègia com esta. Cal recordar que, de totes les ciutats de la província que han sol·licitat estos fons, ara com ara, tan sols cinc han rebut les ajudes” i ha conclòs dient que “anem a treballar molt perquè una iniciativa com esta es transforme en una millorança en la qualitat de vida dels onders”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.