fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Onda remet al Ministeri el manual de procediment per a l’EDUSI

Onda remet al Ministeri el manual de procediment per a l’EDUSI

El manual de procediment 茅s el primer tr脿mit dels projectes que destinaran 5 milions d’euros en inversions finan莽ats per la Uni贸 Europea.

L’Ajuntament d’Onda ha rem猫s al Ministeri d’Hisenda i Funci贸 P煤blica, concretament a la Secretaria d’Estat de Pressupostos i Despeses, el manual de procediment per a l’Estrat猫gia de Desenvolupament Urbana Sostenible i Integrat (EDUSI). Este 茅s el primer tr脿mit per a dur a terme els projectes finan莽ats per la Uni贸 Europea, mitjan莽ant els fons FEDER, i que destinaran a Onda m茅s de 5 milions d’euros, 2,5 d’ells subvencionats per esta instituci贸. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha afirmat que “amb este enviament engeguem la maquin脿ria per a rebre estes ajudes que significaran un gran desenvolupament en la nostra ciutat”.

Este manual de procediment que s’ha enviat al Ministeri 茅s el document en el qual s’arrepleguen els m猫todes que es desenvoluparan per a la selecci贸 d’operacions en el marc del Pla d’Implementaci贸 de l’EDUSI aprovada, aix铆 com els processos i aspectes que haur脿 de complir l’Ajuntament d’Onda per a complir amb les seues obligacions en el projecte. A m茅s, s’han establit els criteris i procediments que es desenvoluparan per a la selecci贸 de les operacions, tenint en compte tant els criteris de selecci贸 que definir脿 el Comit猫 de Seguiment com els establits en el Programa Operatiu de Creixement Sostenible i que apareixen en l’ordre de la convocat貌ria que es va emetre en el seu moment.

L’alcalde ha destacat “la import脿ncia que un programa com este t茅 per a la localitat. Ara que estem fent els primers passos per al desenvolupament dels projectes, som encara m茅s conscients de la transformaci贸 que significar脿 per a Onda i per a la seua ciutadania una estrat猫gia com esta. Cal recordar que, de totes les ciutats de la prov铆ncia que han sol路licitat estos fons, ara com ara, tan sols cinc han rebut les ajudes” i ha concl貌s dient que “anem a treballar molt perqu猫 una iniciativa com esta es transforme en una milloran莽a en la qualitat de vida dels onders”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.