fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda repartirà 3.100 agendes escolars per als xiquets de Primària i ESO

Onda repartirà 3.100 agendes escolars per als xiquets de Primària i ESO

Els alumnes de 6é de primària del Col·legi Verge del Carmen han sigut seleccionats per a realitzar els dibuixos de portada i interior de l’agenda 2020-2021.

L’Ajuntament d’Onda repartirà durant la primera setmana de curs escolar, a partir del 7 de setembre, un total de 3.100 agendes per als alumnes d’Onda de 1r d’Educació Primària a 4t d’Educació Secundària en els centres educatius del municipi. En total, es donaran 170 agendes més que l’any passat, en el qual es van augmentar també el nombre d’agendes repartides.

Cada any, un col·legi diferent s’encarrega de realitzar tres dibuixos, el guanyador es posa en portada i els altres dos a l’interior de l’agenda. Pel que, els alumnes de 6é de primària del CPEIPS Verge del Carmen han sigut els seleccionats per a este moderat.

En concret, el dibuix de portada està fet per l’alumna Ana Peris Vicent i les il·lustracions de l’interior les han elaborades Nuria Tingues Morate i Irene Blasco Gómez.

Sobre este tema, la regidora d’Educació i Formació, Estela Badenes ha ressaltat que l’agenda “és una eina de comunicació entre pares i centres escolars, de vital importància en esta situació de crisi sanitària, que es complementa amb les noves tecnologies”.

A més, els alumnes de 1r i 2n de primària comptaran per segon any consecutiu amb una agenda infantil adaptada al seu curs i necessitats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.