fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Orpesa amplia la capacitat d’estacionament amb quatre pàrquings públics més per a esta temporada turística

Orpesa amplia la capacitat d’estacionament amb quatre pàrquings públics més per a esta temporada turística

Els aparcaments se situen als carrers Racholar, avinguda València, Torrepaquita i prop de les vies del tren, amb capacitat per a més de 500 turismes.

L’Ajuntament d’Orpesa ha habilitat més pàrquings públics per a facilitar el desplaçament i les zones d’aparcament de cara a l’arribada de turistes i estiuejants. En concret, la localitat disposa ara de quatre zones més, que s’uneixen a les que ja hi ha instal·lades als carrers Miguel Delibes i Traginers.

Així, este estiu “veïns i turistes podran estacionar els seus vehicles també en l’avinguda València, en Torrepaquita, prop de les vies del tren i en un solar del carrer Racholar”, tal com explica l’alcaldessa, María Jiménez. Quatre nous pàrquings públics amb capacitat per a més de 500 cotxes “que estaran senyalitzats en algunes de les rotondes”, afig.

D’esta manera, tal com assenyala Jiménez, “donem solució al problema d’aparcament que existix en el nostre municipi des de fa temps, més encara després d’haver convertit en zona de vianants dos carrers en la zona de la platja de la Petxina”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.