fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Les associacions de Peníscola es bolquen en els preparatius per a la celebració de la tradició al setembre

Les associacions de Peníscola es bolquen en els preparatius per a la celebració de la tradició al setembre

La Regidoria de Festes convoca les entitats que participen en la programació dels dies de la Patrona per organitzar els actes seguint les recomanacions de seguretat sanitària.

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola ha convocat esta setmana els responsables del Grup Cultural Danses, la Bansa Batalla de Moros i Cristians i l’Associació Musical Verge d’Ermitana per afrontar l’organització dels dies de la Patrona.

“Malgrat que enguany les Festes Patronals seran, necessàriament, diferents per la situació de pandèmia en la qual ens trobem, no volem renunciar a mostrar la nostra devoció a la Mare de Déu de l’Ermitana” ha explicat el regidor de l’àrea, Ramón Simó, qui ha incidit en “la importància de programar les activitats més tradicionals amb totes les garanties de seguretat”.

Per a això, les entitats que participen de manera activa els dies 8 i 9 de setembre, han aportat idees i propostes per poder desenvolupar els actes més tradicionals, adoptant les recomanacions de les autoritats sanitàries.

“Encara és prompte per a avançar-nos a concretar com es desenvoluparan els actes, a l’agost ens tornarem a reunir per a avançar-hi, no obstant això, esta primera trobada ens serveix per a reforçar el nostre compromís conjunt amb la celebració” ha assegurat el regidor, que ha agraït la implicació de les agrupacions locals a favor del manteniment dels actes centrals dels festejos.

“Coincidim tots que volem facilitar als nostres veïns i veïnes que puguen agrair a la nostra Patrona la seua protecció i empara, amb música, amb danses i amb la tecnologia com a gran aliada per a poder garantir la seguretat de tots els assistents” ha avançat Simó.

Leave a Reply

Your email address will not be published.