fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Pen铆scola activa les tasques de prevenci贸 davant la possibilitat de pluges torrencials

Pen铆scola activa les tasques de prevenci贸 davant la possibilitat de pluges torrencials

S’han reactivat les tasques de neteja d’embornals.

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Pen铆scola ha confirmat l’activaci贸 de diferents accions de prevenci贸 davant el possible risc de pluges torrencials que solen arribar a la zona al final de l’estiu i en l’inici de la tardor.

D’aquesta manera, per part de la concession脿ria de la neteja de vials, s’ha confirmat la reactivaci贸 de la neteja d’embornals, en aquest inici del mes.
A m茅s, l’edil de l’脿rea, Miguel Castell, ha informat sobre la tramitaci贸 davant la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emerg猫ncia Clim脿tica i Transici贸 Ecol貌gica, la corresponent declaraci贸 responsable per a escometre els treballs forestals de defensa davant incendis forestals i riscos d’inundaci贸.

S’han contemplat en aquest sentit actuacions de silvicultura preventiva a l’entorn d’urbanitzacions: Font Nova, Lloma Bella, Arco Iris, aix铆 com en el tram urb脿 dels barrancs Fontnova, Mongells i Moles. Els treballs encarregats consisteixen en la creaci贸 d’脿rees de discontinu茂tat en 脿rees urbanitzades, desbrossament i tala selectiva d’arbratge en la zona d’influ猫ncia forestal d’脿rees urbanitzades i control de canyars en llits que afecten la interf铆cie urbana forestal o 脿rees estrat猫giques de gesti贸, tot aix貌 en nom de la minimitzaci贸 de riscos d’incendi forestal i inundacions aig眉es avall dels barrancs referits. Es preveu completar les actuacions descrites durant el present mes de setembre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.