fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Pen铆scola amplia la seua oferta formativa amb les Aules Mentor

Pen铆scola amplia la seua oferta formativa amb les Aules Mentor

El consistori ha aconseguit la col路laboraci贸 del Ministeri d’Educaci贸 amb 4000鈧 per a la posada en marxa de formaci贸 no reglada i a trav茅s d’Internet.

L’Ajuntament de Pen铆scola inclour脿 en la seua oferta formativa no reglada els cursos en l铆nia que ofereix el projecte Mentor, del Ministeri d’Educaci贸, gr脿cies a la consecuci贸 d’una subvenci贸 que atorga la Subdirecci贸 General d’Orientaci贸 i Aprenentatge al llarg de la vida.

En total s贸n 4000鈧 que aniran destinats a la posada en marxa d’Aula Mentor, formaci贸 no reglada, oberta i flexible que inclou fins a 200 cursos de diferents tem脿tiques i que inclouen des de la nutrici贸 fins a la cura a persones dependents.

Aquest projecte del Govern d’Espanya 茅s finan莽at pels fons europeus Next Generaci贸, i est脿 dirigit a j贸vens i adults que desitgen adquirir, actualitzar, completar o ampliar els seus coneixements i aptituds per al seu desenvolupament personal o professional.

Si m猫tode de treball 茅s flexible en el temps d’estudi, per la inexist猫ncia de terminis de matriculaci贸 i finalitzaci贸 del curs.

Tamb茅 existeix flexibilitat en el lloc d’acc茅s als recursos formatius en l铆nia, ja que es pot connectar l’alumnat a l’entorn de Treball Virtual, b茅 a les aules mentor, habilitades pel mateix Ajuntament, o b茅 des del seu propi domicili.

El regidor de Cultura, Ram贸n Sim贸, ha informat que en els pr貌xims quinze dies es procedir脿 a la signatura del conveni i la designaci贸 de l’administrador del projecte, l’aula del qual es localitzar脿 en les depend猫ncies de la Universitat Popular i les inscripcions de la qual podran realitzar-se abans de finalitzar el primer trimestre.

El preu de la matr铆cula m铆nima (dos mesos) ser脿 de 48 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.