fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola finalitza les noves millores en la via pública per a facilitar la mobilitat abans de l’inici de la temporada turística

Peníscola finalitza les noves millores en la via pública per a facilitar la mobilitat abans de l’inici de la temporada turística

La regidoria de Tràfic, conjuntament amb Policia Local i l’àrea de Serveis, està ultimant les noves millores en la via pública per a facilitar la mobilitat abans de l’inici de la temporada turística.

Concretament esta setmana han estat treballant en la millora dels passos de vianants, accessibilitat d’estos, així com en repintar de la seua senyalització horitzontal. En els pròxims dies, es millorarà la pintura de vials al voltant de la rotonda de la Plaça Illueca i Avda Pigmalión, amb alta densitat de tràfic.

De la mateixa manera, en les pròximes setmanes, es procedirà a realitzar múltiples millores al voltant de la Urbanització Font Nova en la qual es emprendrà la renovació de la senyalització vertical, a més de repintar de vials i zones d’aparcament, responent així a la petició dels veïns d’este entorn, un dels més allunyats del centre urbà.

Així mateix s’ultimarà la ubicació de places d’aparcament per a discapacitats, tasca que s’ha realitzat de forma gradual fins a superar les 50 noves places, afegides a les ja existents, des de l’inici del present mandat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.