fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Pen铆scola tanca el mes de novembre amb m茅s de 20 activitats de visibilitzaci贸 de la tasca dels Serveis Socials municipals

Pen铆scola tanca el mes de novembre amb m茅s de 20 activitats de visibilitzaci贸 de la tasca dels Serveis Socials municipals

La Regidoria de Benestar Social ha impulsat, un nou any, activitats de conscienciaci贸, tallers, concursos i formaci贸.

L’Ajuntament de Pen铆scola posa fi a l’habitual programaci贸 de Novembre 茅s Benestar Social, que impulsa la Regidoria de l’脿rea amb l’objectiu de visibilitzar la tasca dels Serveis Socials municipals en el municipi.

Aquest mes aglutina la commemoraci贸 i celebraci贸 de jornades internacionalment reconegudes com el Dia de la Inf脿ncia o el Dia Internacional de l’Eliminaci贸 de la Viol猫ncia contra les Dones, per aix貌 aquest va ser el mes triat per a projectar activitats de conscienciaci贸 i formaci贸.

Enguany, concretament, m茅s de 20 activitats s’han dut a terme al llarg del mes passat, que han finalitzat aquesta setmana amb els tallers de defensa personal, a m茅s dels tallers d’apoderament per a dones i els tallers d’inserci贸 laboral, que van arrancar el mes passat i es prolongaran fins al mes de gener.

La Regidoria, als ja esmentats, ha afegit aquesta anualitat tallers sobre alfabetitzaci贸 digital, alimentaci贸 o per a evitar fraus i estafes. S’ha repetit tamb茅 l’experi猫ncia del concurs en la xarxa social Tik Tok, per a arribar al p煤blic m茅s jove, en la conscienciaci贸 contra la viol猫ncia de g猫nere i s’ha comptat amb Punts Violeta en les festes que han tingut lloc a novembre tamb茅.

“Des de la nostra 脿rea impulsem activitats per a tots els trams d’edat al llarg de tot l’any i el mes de novembre l’hem fixat en el calendari com una xicoteta mostra o resum de les possibilitats i capacitats dels serveis que prestem a la ciutadania, especialment als col路lectius m茅s vulnerables i en risc d’exclusi贸” ha explicat la regidora de l’脿rea, Mar铆a Jes煤s Albiol.

Plans a futur i participaci贸 ciutadana

Aquest mes, la Regidoria ha portat al Ple municipal el Pla d’Igualtat Municipal, un document de partida en el qual han participat m煤ltiples col路lectius i amb el qual es treballar脿 per a promoure la igualtat d’oportunitats per a tota la ciutadania.

A novembre tamb茅 s’ha aprofitat per a inaugurar un mural de grans dimensions que visibilitza el comprom铆s de Pen铆scola amb la inf脿ncia, q眉esti贸 que 茅s tamb茅 palesa en el CIAL, Consell d’Inf脿ncia i Adolesc猫ncia Local,constitu茂t el 2019 i que aquest mes passat ha dut a terme la renovaci贸 de les seues conselleres i consellers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.