fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Pen铆scola treballa en la preparaci贸 de les platges per a la seua obertura al bany

Pen铆scola treballa en la preparaci贸 de les platges per a la seua obertura al bany

Les 脿rees de Turisme, Medi Ambient i Serveis es plantegen diferents escenaris possibles davant la inconcreci贸 de les mesures per part de les autoritats sanit脿ries.

L’Ajuntament de Pen铆scola est脿 treballant ja en els treballs de preparaci贸 de les platges per a la seua obertura al bany.

Les 脿rees de Turisme, Medi Ambient i Serveis, al costat de Policia Local, han mantingut hui una trobada per a coordinar tasques, plantejant diferents escenaris possibles davant la inconcreci贸 de les mesures d’obligatori compliment, publicades per les autoritats sanit脿ries.

“Estem treballant ja inventariant serveis i mobiliari, remenant opcions per al control d’accessos i aforament, aix铆 com dimensionant les nostres platges per a estar preparats en el moment en qu猫 tinguem per fi els protocols validats per Sanitat”, ha explicat la regidora de l’脿rea de Turisme, Raquel Par铆s.

Amb l’esborrany del manual de recomanacions de l’Institut per a la Qualitat Tur铆stica Espanyola, al qual Pen铆scola ha fet diverses aportacions en el seu proc茅s de redacci贸, els t猫cnics estan remenant l’opci贸 de sectoritzar la platja i apostar per un estricte control de l’aforament i els accessos als arenals.

“Tractarem d’evitar les barreres f铆siques” ha explicat la regidora, apel路lant a “les extraordin脿ries dimensions de les nostres platges, amb m茅s de mig mili贸 de metres quadrats d’arenal i m茅s de seixanta accessos” com a garantia de poder donar compliment al manteniment de la dist脿ncia de seguretat entre usuaris.

“La nostra gran badia ens permetr脿 que puguem allotjar als banyistes en condicions de seguretat, mantenint el control d’aforament” ha augurat Par铆s, explicant que, per a establir aqueix control, se situar脿 senyalitzaci贸 en els accessos a la platja, indicant el sector al qual pertany cada tram; cada sector tindr脿 un aforament m脿xim i estar脿 obert al p煤blic o no en funci贸 de la seua ocupaci贸.
La Policia Local treballar脿 de manera coordinada amb l’equip de socorrisme per a garantir el compliment de les mesures de seguretat que s’establisquen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.