fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Platges, Turisme, Esports i Policia Local presenten el dispositiu de platges per a este estiu a Sagunt

Platges, Turisme, Esports i Policia Local presenten el dispositiu de platges per a este estiu a Sagunt

El dispositiu est脿 format per m茅s de 100 persones que treballen este estiu per a garantir la qualitat i la seguretat a les platges.

Este mat铆 s’ha presentat a la platja del Port de Sagunt el dispositiu de serveis que l’Ajuntament de Sagunt desplega durant els mesos d’estiu a les platges per a garantir la qualitat i la seguretat a les persones usaries. Els diferents serveis que es coordinen, que ja estan actius, s贸n: Salvament i Socorrisme; Servei Sanitari; Servei de vigil脿ncia i control d’Aforament de General Drones; Punts accessibles; Policia Local; i la SAG. Aix铆 mateix, les regidories de l’Ajuntament de Sagunt que han coordinat el dispositiu s贸n les dels departaments de Platges, Turisme, Esports i Policia Local.

Amb este dispositiu en el qual treballen m茅s de 100 persones, es garantixen unes platges de qualitat i segures, en les quals regularment es fa una neteja a m茅s de la cura dels espais naturals. Tamb茅 es proporciona seguretat per a banyistes aix铆 com controls d’aforaments i dist脿ncies adaptats a la normativa per Covid-19.

A l’acte han assistit l’alcalde de Sagunt, Dar铆o Moreno; el regidor de Platges, Roberto Rovira; el regidor Esports, Javier Tim贸n; i el tinent d鈥檃lcalde d鈥橝lmard脿, Pepe Gil. Moreno ha manifestat que 芦茅s un dispositiu ampli que pret茅n prestar un servei de qualitat, tant als ciutadans i ciutadanes del nostre municipi, com per a tots els visitants禄. En esta l铆nia, ha destacat la seguretat com a eix principal, a m茅s de que 芦m茅s enll脿 de la pand猫mia 茅s una cosa important i per aix貌 en elements de salvament incorporem cada vegada m茅s serveis禄.

El delegat de Platges, Roberto Rovira, ha remarcat la 芦innovaci贸 tecnol貌gica禄 que suposa l’煤s del dron per al salvament i control d’aforaments, 芦per a garantir la seguretat i el control als nostres banyistes禄. Aix铆 mateix, ha explicat que estos serveis es realitzen amb 芦el respecte i la cura d’un dels entorns m茅s importants de la nostra ciutat, que s贸n els entorns litorals, les dunes que s贸n especialment protegides禄.

Per part seua, Javier Tim贸n ha destacat que 芦des de la part d’esports, s贸n moltes i molt variades totes les activitats que es desenvoluparan este estiu禄 i, en este sentit, ha apel路lat a la responsabilitat social per a poder gaudir d’esta mena d’activitats seguint la normativa.

A continuaci贸, s’han hissat les banderes blaves de les platges del Port de Sagunt, Almard脿 i Corinto. Es tracta d’una certificaci贸 de qualitat internacional en la qual es treballa durant tot l’any i, sobretot, durant la temporada estival. A m茅s d’esta distinci贸 en 3 platges diferents, les platges del nostre municipi tenen 2 banderes Q de qualitat, 3 de Qualitur, 8 diferents de ISOS, 3 de Certificaci贸 ambiental Emas i Turisme Segur. En total, sumen 19 guardons que garantixen la qualitat de les nostres platges.

Els serveis de Salvament i Socorrisme durant els mesos de juny i setembre estaran de dilluns a diumenge de 10.00 a 20.00 hores, amb vigil脿ncia en torre de 10.30 a 19.30 hores. D’igual forma, els mesos de juliol i agost, el servei estar脿 actiu de dilluns a diumenge de 10.00 a 21.00 hores, amb vigil脿ncia en torre de 10.30 a 20.30 hores. Este servei finalitzar脿 el 26 de setembre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.