fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Presenten el Llibre de les Festes del Crist de l’Alcora 2017

Presenten el Llibre de les Festes del Crist de l’Alcora 2017

Es pot adquirir per 2 euros en l’Ajuntament i establiments habituals. La recaptació anirà destinada íntegrament a Càrites l’Alcora.

L’Ajuntament de l’Alcora va presentar ahir al matí l’esperat Llibre de les Festes del Crist 2017. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Samuel Falomir i el regidor de Festes, Sergio Pejó, entre altres representants del govern municipal, la reina i dames de la Cort d’Honor 2017 i el Cronista Oficial de la Vila, José Manuel Puchol, coordinador de l’edició.

El llibre té un preu simbòlic de 2 euros i la recaptació anirà destinada íntegrament a Càrites l’Alcora “per a recolzar la important i necessària labor que esta organització duu a terme”. Totes aquelles persones interessades a adquirir-ho poden dirigir-se a l’Ajuntament o als següents establiments del municipi: Drogueria Tere Port, Papereria Arlequí, Pili Sanchis, Papereria Salvador, El Kiosket, Estanc Empare, Ferreteria Ferrercas, Botiga de Susana, Kiosko La Vila i Estanc Gloria.

A més del seu vessant solidari, el Llibre de Festes de l’Alcora es distingeix per la seua “excel·lent qualitat”, amb un atractiu disseny i un elevat nombre de col·laboracions de gran interès.

Leave a Reply

Your email address will not be published.