fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Protecci贸 Civil invertix 4.500 hores a l’any en servicis per a la ciutadania a Sagunt

Protecci贸 Civil invertix 4.500 hores a l’any en servicis per a la ciutadania a Sagunt

En el Dia Internacional del Voluntariat, la Delegada de Protecci贸 Civil, Natalia Antonino, ha agra茂t les moltes labors que de manera altruista les i els 25 voluntaris del servici duen a terme i que moltes vegades passen desapercebudes.

Hui, 5 de desembre, se celebra el Dia Internacional del Voluntariat i, per aix貌, la Regidora de Protecci贸 Civil, Natalia Antonino, ha felicitat l’equip de 25 voluntaris i volunt脿ries que treballen en este cos de manera altruista a Sagunt i els ha transm猫s la seua gratitud 芦per la infinitat de labors que realitzen i que moltes vegades passen desapercebudes禄.

Durant l’煤ltim any, l’equip de 25 voluntaris i volunt脿ries que formen el cos de Protecci贸 Civil ha invertit un total de 4.500 hores repartides en els 144 servicis. En total, el nombre d’efectius destinats a estes activitats ha sigut de 172, tenint en compte que per a cada servici es requerix un nombre diferent d’efectius. Els esdeveniments en qu猫 est脿 present Protecci贸 Civil durant tot l’any s贸n la Cavalcada de Reis, actes fallers, les festes patronals dels dos nuclis o esdeveniments esportius, com carreres o partits d’alt risc, i culturals, tals com Sagunt a Escena o els Ludi Saguntini.

A m茅s, el cos de voluntariat de Protecci贸 Civil s’activa en episodis d’emerg猫ncies meteorol貌giques, com per exemple les ocorregudes en els 煤ltims mesos per la Dana que ha travessat el territori valenci脿, per a donar suport en les tasques que realitzen altres cossos com 茅s el de Bombers o la Policia Local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.