Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Protecció Civil invertix 4.500 hores a l’any en servicis per a la ciutadania a Sagunt

Protecció Civil invertix 4.500 hores a l’any en servicis per a la ciutadania a Sagunt

En el Dia Internacional del Voluntariat, la Delegada de Protecció Civil, Natalia Antonino, ha agraït les moltes labors que de manera altruista les i els 25 voluntaris del servici duen a terme i que moltes vegades passen desapercebudes.

Hui, 5 de desembre, se celebra el Dia Internacional del Voluntariat i, per això, la Regidora de Protecció Civil, Natalia Antonino, ha felicitat l’equip de 25 voluntaris i voluntàries que treballen en este cos de manera altruista a Sagunt i els ha transmès la seua gratitud «per la infinitat de labors que realitzen i que moltes vegades passen desapercebudes».

Durant l’últim any, l’equip de 25 voluntaris i voluntàries que formen el cos de Protecció Civil ha invertit un total de 4.500 hores repartides en els 144 servicis. En total, el nombre d’efectius destinats a estes activitats ha sigut de 172, tenint en compte que per a cada servici es requerix un nombre diferent d’efectius. Els esdeveniments en què està present Protecció Civil durant tot l’any són la Cavalcada de Reis, actes fallers, les festes patronals dels dos nuclis o esdeveniments esportius, com carreres o partits d’alt risc, i culturals, tals com Sagunt a Escena o els Ludi Saguntini.

A més, el cos de voluntariat de Protecció Civil s’activa en episodis d’emergències meteorològiques, com per exemple les ocorregudes en els últims mesos per la Dana que ha travessat el territori valencià, per a donar suport en les tasques que realitzen altres cossos com és el de Bombers o la Policia Local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.