fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Renfe duplica les connexions entre Madrid i Peníscola

Renfe duplica les connexions entre Madrid i Peníscola

Les freqüències que connectaran ambdues ciutats en quatre hores passaran de tres a sis diàries durant tot l’any.

Després de la reunió mantinguda esta setmana en l’Ajuntament de Peníscola, Renfe ha anunciat l’ampliació del servei que connecta Madrid amb l’estació Benicarló-Peníscola. L’alcalde del municipi, Andrés Martínez, i el regidor de l’àrea de Turisme, Rafael Suescun, van rebre en les dependències municipals al Cap de Línia AV Madrid-València, Torcuato López, al Gerent, José Antonio Grandell, i al Cap d’Anàlisi de la Demanda, Pablo Ortega.

En ella, els representants de la institució ferroviària van anunciar que, des del 23 de juny, Peníscola compta amb sis trens diaris a Madrid amb transbord a València, a diferència dels dos últims anys, en els quals solament comptava amb tres. Esta ampliació es mantindrà vigent al llarg de tot l’any i permetrà connectar ambdues ciutats en menys de quatre hores, sumant-se així als trens que uneixen la destinació turística amb València i Barcelona.

Pel que fa a València, Peníscola compta amb catorze freqüències diàries, entre les quals es troben els trens de Mitja Distància i els Regionals. Mentre que Barcelona està connectat amb el municipi a través de sis trens diaris. “La possibilitat de realitzar trajectes diaris a estes tres grans ciutats suposa una oportunitat única per al nostre municipi, ja que faciliten la connexió amb comprats emissors de turistes estratègics”, explicava Martínez. Així mateix, l’edil va reivindicar durant la trobada “l’augment en el servei dels trens de rodalia, tal com ja es va traslladar tant al Ministeri de Foment com al govern autonòmic”, afegia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.