fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Reprenen els treballs de col路locaci贸 de les bigues als viaductes de l’N-232 al Pont de la Bota a Morella

Reprenen els treballs de col路locaci贸 de les bigues als viaductes de l’N-232 al Pont de la Bota a Morella

Aquestes tasques provoquen talls de tr脿nsit puntuals d’uns 10 minuts a partir d’avui.

Les obres de millora del tra莽at de l’N-232 al seu pas pel terme municipal de Morella continuen despr茅s de l’incident ocorregut amb el llan莽abigues el passat 18 de febrer. Aquest va provocar l’ajornament dels treballs de col路locaci贸 de les bigues dels viaductes del Pont de la Bota i el Port de Querol, els quals s’han iniciat avui i continuaran el dilluns 28 de febrer i dimarts 1 de mar莽. Aix铆, i a causa de la proximitat del tra莽at actual de la carretera amb les obres provoca talls de tr脿nsit, de forma puntual i de 10 minuts aproximadament, per a garantir la seguretat en la circulaci贸 i el transcurs de les obres com han informat des del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i l’empresa constructora.

Aix铆, els talls s’organitzen, com en anteriors ocasions, per a minimitzar les mol猫sties. Cal explicar que, en les pr貌ximes setmanes, les tasques de col路locar les bigues s’han programat els dilluns i dimarts i els talls puntuals tamb茅 es produiran en aquestos dies de la setmana i sols quan es col路loquen en els viaductes que transcorren per damunt de la carretera actual. Cal recordar que, tamb茅 s’ha iniciat la construcci贸 del fals t煤nel que unir脿 l’actual carretera N-232 amb el nou tra莽at del Port de Querol. Actualment, ja es veu l’arrebossat d’aquesta infraestructura, la qual tindr脿 uns 50 metres de llarg脿ria.

L’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, ha destacat que “l’incident ocorregut la setmana passada a ajornat els treballs de col路locaci贸 de les bigues, els quals ja s’han repr茅s”. A m茅s, ha remarcat que “la renovaci贸 de la carretera N-232 茅s el projecte m茅s important per al futur socioecon貌mic d’aquesta zona i ens alegra vore com les infraestructures m茅s potents arriben a la recta final i deixaran pas a la fase d’acabats”. L’edil ha explicat que “els talls de tr脿nsit que es produiran de forma puntual en els pr貌xims mesos, s贸n necessaris per a garantir la seguretat a causa que els nous viaductes passen per damunt del tra莽at actual de la carretera” i ha aprofitat per a “agrair la bona coordinaci贸, com hem fet fins ara, per a minimitzar les mol猫sties d’aquestes obres”. Finalment, ha remarcat que “ara tamb茅 es pot veure la construcci贸 del fals t煤nel que es troba en el tram inicial de tota esta millora”.

L’actuaci贸 compta amb un pressupost de 42.384.566,57 euros. La millora de la carretera N-232 en el tram del Port de Querol 鈥 Masia de La Torreta reduir脿 en set quil貌metres el tra莽at de la via i en m茅s de 10 minuts el temps de circulaci贸 per aquest port. A m茅s, es redueix el desnivell d’aquest amb un pendent m茅s progressiu. Tamb茅 augmentar脿 la seguretat de la carretera amb un nou carril per a vehicles lents.

Leave a Reply

Your email address will not be published.