fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sagunt acull este divendres l’últim Fem comboi de L’Alqueria Blanca

Sagunt acull este divendres l’últim Fem comboi de L’Alqueria Blanca

La trobada digital serà a les 20.00 hores i hi participarà l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, juntament amb Iris Lezcano (Annitín), Chus Lacort i totes aquelles persones que vulguen intervindre.

L’última trobada digital de Fem comboi de L’Alqueria Blanca es donarà cita a la ciutat de Sagunt divendres que ve 9 d’abril, la qual ha sigut triada com a amfitriona per a finalitzar esta activitat. En el programa participarà l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, juntament amb Iris Lezcano (Annitín), Chus Lacort i totes aquelles persones que ho desitgen a partir de les 20.00 hores.

Així mateix, es tracta de l’última oportunitat per a conversar en directe amb una de les protagonistes de L’Alqueria Blanca en els xarxes socials oficials d’À Punt i de L’Alqueria Blanca (Facebook, Twitter i YouTube). A més, també es podrà seguir des del compte de Facebook del Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament de Sagunt (https://www.facebook.com/AytoSaguntoCom)

En este sentit, amb el Fem comboi d’este divendres s’han fet set trobades que buscaven agrair i donar protagonisme a les seguidores i els seguidors de L’Alqueria Blanca en un espai virtual de trobada amb actors i actrius de la sèrie. Així mateix, amb l’emissió del divendres amb Iris Lezcano finalitzen els Fem comboi, en els quals han estat com a convidats: Carme Juan, Ferran Gadea, Àlex Gadea, Òscar Ramos, Lola Moltó i María Maroto.

D’altra banda, Fem comboi ha tingut fins al moment més de 45.400 reproduccions en el conjunt de les xarxes socials. Tots els programes estan disponibles en els comptes oficials de Facebook, Twitter i YouTube d’À Punt i de L’Alqueria Blanca. També en el web alqueriablanca.apuntmedia.es es poden veure tots els Fem comboi i continguts extra de la sèrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.