fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

S’amplia el termini de sol路licitud per als llocs de professor/a de l’Escola d’Ocupaci贸 de Vinar貌s

S’amplia el termini de sol路licitud per als llocs de professor/a de l’Escola d’Ocupaci贸 de Vinar貌s

Es podr脿 presentar la documentaci贸 fins el 21 de desembre de 2017

L’Ajuntament de Vinar貌s ha ampliat el termini de sol路licitud per als llocs de treball de professor o professora de l’Escola d’Ocupaci贸 Et formem Vinar貌s, que est脿 previst que comence en les pr貌ximes setmanes.

D’aquesta manera, les persones interessades que compleixin amb els perfils requerits podran presentar la documentaci贸 del 15 al 21 de desembre de 2017 a l’Oficina d’Informaci贸 i Atenci贸 al Ciutad脿 (OIAC).

Concretament les places disponibles s贸n per a tres professors, amb els seg眉ents requisits:

– 1 professor per a l’especialitat d’activitats auxiliars en floristeria, amb un contracte de 3 mesos a jornada completa.

– 1 professor per a l’especialitat d’activitats auxiliars en floristeria, per al m貌dul de serveis b脿sics de floristeria i atenci贸 al p煤blic, amb un contracte d’1 mes a jornada completa.

– 1 professor per a l’especialitat d’activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria, amb un contracte de 4 mesos a jornada completa.

Per a m茅s informaci贸 els candidats poden trucar a l’Ajuntament o dirigir-se a l’Ag猫ncia de Desenvolupament Local (ADL), al carrer Sant Ramon. Aquesta escola d’ocupaci贸, cal recordar, 茅s possible gr脿cies a una subvenci贸 de 129.686 euros que li ha estat concedida a l’Ajuntament per posar en marxa aquest projecte, que donar脿 feina i formaci贸 a 25 persones: 20 alumnes i 5 professionals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.