fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Sanitat ampliar脿 el Centre de Salut P煤blica per a millorar el servei a la ciutadania a Benicarl贸

Sanitat ampliar脿 el Centre de Salut P煤blica per a millorar el servei a la ciutadania a Benicarl贸

La consellera de Sanitat, Ana Barcel贸, ha visitat avui Benicarl贸 i s’ha reunit amb l’equip de govern i amb els m脿xims responsables en m脿teria de sanitat i salut.

La consellera ha anunciat que s’habilitaran dos sales m茅s al Centre de Salut P煤blica que cobriran les necessitats del centre.

La consellera de Sanitat Universal i Salut P煤blica de la Generalitat Valenciana, Ana Barcel贸, ha visitat avui Benicarl贸 i ha anunciat que la Conselleria ampliar脿 les instal路lacions del Centre de Salut P煤blica de Benicarl贸, ubicat a depend猫ncies del carrer de Pen铆scola (primer pis).

Les actuacions, que aniran a c脿rrec del Departament de Salut de Vinar貌s, consistiran a habilitar dues noves sales per al nou personal que s’ha incorporat recentment. La consellera ha destacat que 芦amb esta ampliaci贸 quedaran cobertes completament les necessitats del centre禄 i ha agra茂t la predisposici贸 de l’alcaldessa i la col路laboraci贸 de l’Ajuntament de Benicarl贸 en la cessi贸 de l’espai禄.
La consellera, acompanyada per l’alcaldessa, s’ha reunit primer amb tot l’equip de govern de l’Ajuntament de Benicarl贸 i posteriorment amb l’equip directiu del Centre de Salut Integrat, inclosa la ger猫ncia de l’Hospital de Vinar貌s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.