fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Sanitat inicia les obres d’ampliaci贸 i reforma del centre de salut la Vall d’Uix贸

Sanitat inicia les obres d’ampliaci贸 i reforma del centre de salut la Vall d’Uix贸

Les obres suposen una inversi贸 de gaireb茅 2,5 milions d’euros i el termini d’execuci贸 茅s de 18 mesos.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut P煤blica ha iniciat les obres d’ampliaci贸 i reforma del centre de salut de La Vall d’Uix贸 I, situat al carrer Octavi Tingues d’esta localitat, i que pertany al departament de salut de la Plana.

Estes obres compten amb un pressupost de 2,5 milions d’euros i consistixen en l’ampliaci贸 de l’edifici en 1.426 metres quadrats i la reforma de l’edifici existent de 1.655 metres quadrats.

Segons ha manifestat la consellera de Sanitat, Ana Barcel贸, “es tracta d’un projecte de gran envergadura i molt necessari per a la poblaci贸 de la Vall d’Uix贸, perqu猫 les obres s’han planificat per a cobrir les necessitats reals en mat猫ria de sanitat dels ciutadans i ciutadanes d’esta localitat”.

Aix铆 mateix, Barcel贸 ha assenyalat que “des de la Conselleria de Sanitat treballem per a oferir la millor atenci贸 sanit脿ria a tota la ciutadania, i a partir de l’any 2021 la poblaci贸 de la Vall d’Uix贸 disposar脿 d’un renovat centre de salut, un edifici m茅s gran, nou, i dotat dels millors recursos sanitaris”.

El termini d’execuci贸 de les obres 茅s de 18 mesos i es duran a terme amb l’edifici en funcionament. Per a aix貌, s’adoptaran les mesures necess脿ries per a compatibilitzar els treballs amb la prestaci贸 assistencial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.