fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sanitat inicia les obres d’ampliació i reforma del centre de salut la Vall d’Uixó

Sanitat inicia les obres d’ampliació i reforma del centre de salut la Vall d’Uixó

Les obres suposen una inversió de gairebé 2,5 milions d’euros i el termini d’execució és de 18 mesos.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha iniciat les obres d’ampliació i reforma del centre de salut de La Vall d’Uixó I, situat al carrer Octavi Tingues d’esta localitat, i que pertany al departament de salut de la Plana.

Estes obres compten amb un pressupost de 2,5 milions d’euros i consistixen en l’ampliació de l’edifici en 1.426 metres quadrats i la reforma de l’edifici existent de 1.655 metres quadrats.

Segons ha manifestat la consellera de Sanitat, Ana Barceló, “es tracta d’un projecte de gran envergadura i molt necessari per a la població de la Vall d’Uixó, perquè les obres s’han planificat per a cobrir les necessitats reals en matèria de sanitat dels ciutadans i ciutadanes d’esta localitat”.

Així mateix, Barceló ha assenyalat que “des de la Conselleria de Sanitat treballem per a oferir la millor atenció sanitària a tota la ciutadania, i a partir de l’any 2021 la població de la Vall d’Uixó disposarà d’un renovat centre de salut, un edifici més gran, nou, i dotat dels millors recursos sanitaris”.

El termini d’execució de les obres és de 18 mesos i es duran a terme amb l’edifici en funcionament. Per a això, s’adoptaran les mesures necessàries per a compatibilitzar els treballs amb la prestació assistencial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.