fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Serveis P煤blics de Vila-real adapta i modernitza el jard铆 del Progr茅s amb la instal路laci贸 de nous jocs infantils i gespa artificial

Serveis P煤blics de Vila-real adapta i modernitza el jard铆 del Progr茅s amb la instal路laci贸 de nous jocs infantils i gespa artificial

El consistori at茅n la petici贸 ve茂nal per a fer accessible y millorar aquest parc amb una soluci贸 de gespa artificial a manera de prova pilot per a evitar humitats.

El departament de Serveis P煤blics ha completat la modernitzaci贸 i millora de l鈥檃ccessibilitat al jard铆 del barri del Progr茅s en resposta una petici贸 ve茂nal, a trav茅s d’un projecte de remodelaci贸 que inclou la substituci贸 dels jocs infantils, la construcci贸 de rampes d’acc茅s i la instal路laci贸, a manera de prova pilot, de gespa artificial per a evitar els problemes d’humitats ocasionats pel reg. 鈥淪eguint el nostre principi de millora constant i d’atendre les necessitats que ens plantegen els ve茂ns i ve茂nes de la ciutat, hem dut a terme aquesta actuaci贸 al parc del Progr茅s, que no sols fa m茅s accessible i segur aquest espai sin贸 que tamb茅 aposta per la innovaci贸, amb la col路locaci贸 de gespa artificial per a testar la seua efici猫ncia i durabilitat en zones de joc molt utilitzades com 茅s aquest cas鈥, ressalta el regidor de Serveis P煤blics, Francisco Valverde.

El jard铆 del Progr茅s t茅 una superf铆cie de 1.500 metres quadrats en total, mentre que la zona de parc infantil en la qual s’ha actuat ocupa 500 metres quadrats. El projecte ha incl貌s la renovaci贸 dels jocs infantils per uns amb dispositius moderns de molls, un tobogan i dos gronxadors, un d’ells amb arn茅s de seguretat per a beb茅s. Aix铆 mateix s’han instal路lat dos aparells biosaludables per a les persones adultes.

Una altra de les peticions que ha at茅s el departament de Serveis P煤blics 茅s la substituci贸 de la plataforma de terra on estaven els jocs, ja que a m茅s de resultar perillosa per als m茅s xicotets, presentava problemes en episodis de pluja, en formar-se tolls i crear humitats a les cases confrontants. Per a solucionar aquests problemes, s’ha procedit a col路locar una solera de formig贸 sobre la qual s’ha disposat un paviment de seguretat de cautx煤 i una cobertura de gespa artificial que al no necessitar reg no generar脿 humitats. La utilitzaci贸 d’aquesta modalitat de gespa es realitza a manera de projecte pilot per a veure la seua efic脿cia en aquells llocs on es produeixen humitats pel reg i tamb茅 s’avaluar脿 la seua durabilitat en una zona de molt d’煤s com 茅s el cas d’aquest jard铆.

En mat猫ria d’accessibilitat, l’empresa local Urvisa, adjudicat脿ria del contracte d’eliminaci贸 de barreres arquitect貌niques i manteniment de rampes, ha realitzat dues rampes d’acc茅s al jard铆 des del carrer Madrigal.

El projecte s’ha completat amb el pintat del mobiliari i pr貌ximament s’instal路laran diverses papereres perqu猫 el seu n煤mero actual 茅s redu茂t. En total, la inversi贸 realitzada per Serveis P煤blics ascendeix a 18.000 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.