fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Sim贸 es reuneix amb el Consell d’Estudiants de l’UJI per a abordar la mobilitat amb el campus a Castell贸

Sim贸 es reuneix amb el Consell d’Estudiants de l’UJI per a abordar la mobilitat amb el campus a Castell贸

El regidor destaca la “bona sintonia” i anuncia “reunions peri貌diques” per a escoltar les demandes dels estudiants

El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Castell贸, Rafa Sim贸, ha mantingut una va reunir amb el president del Consell de l’Estudiantat de la Universitat Jaume I, Jorge Ribes, per a abordar q眉estions relacionades amb la mobilitat entorn del campus de Riu Sec. Aquesta reuni贸 suposa reprendre la relaci贸 entre l’Ajuntament i el Consell de l’Estudiantat “despr茅s de molts anys sense interlocuci贸”, segons han apuntat l’edil i el president del m脿xim 貌rgan de presentaci贸 estudiantil de la UJI.

Sim贸 ha destacat la “bona sintonia” en aquesta primera reuni贸 i ha afirmat que la “voluntat de l’Ajuntament 茅s mantenir un contacte flu茂t amb l’objectiu d’escoltar les demandes que en mat猫ria de mobilitat ens plantegen des de l’脿mbit universitari i, concretament, des del Consell de l’Estudiantat”.

Aquesta primera presa de contacte ha servit per a posar sobre la taula alguns dels temes que interessen o preocupen al Consell de l’Estudiantat en mat猫ria de mobilitat. RENFE, i la xarxa de Rodalies, el servei de TRAM i Bicicas s贸n els principals assumptes que han abordat en aquesta trobada celebrada en la Casa Consistorial.

El president del Consell de l’Estudiantat ha traslladat alguns suggeriments, com la possibilitat de refor莽ar el servei de TRAM en dies assenyalats per a la comunitat universit脿ria. A m茅s, Ribes tamb茅 s’ha referit a algunes situacions que es produeixen en hora punta, com la falta de bicicletes en les bancades de Bicicas.

La trobada tamb茅 ha evidenciat els problemes patits pels estudiants de la Jaume I que es desplacen en Rodalies per les obres del Corredor Mediterrani i la preocupaci贸 que existeix entre la comunitat universit脿ria per la possibilitat que es ressenta la qualitat del servei. En aquest sentit, Ribes ha manifestat que “el servei de Rodalies 茅s la principal preocupaci贸 entre els estudiants al costat del preu de les taxes universit脿ries”.

“Ha sigut una primera presa de contacte i l’objectiu que ens hem marcat 茅s fixar un calendari de reunions peri貌diques per a posar sobre la taula proposades que milloren la mobilitat amb el campus de Riu Sec i estudiar, en la mesura de les possibilitats de l’Ajuntament, les possibles solucions”, ha subratllat el responsable de l’脿rea de Mobilitat, Rafa Sim贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.